Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Ja wam przekazuje to co sprzedawca mi powiedział. A powiedział mi że zostały testowane z bliskiej odległości i jak najbardziej nadają się do gier typu ASG.

HOAH

To tyle z mojej strony. To był mój ostatni post na temat chińskich gogli.

serdecznie dziękuję za pozdrowienia

i dodam że z idiotą kłócić się nie zamierzam bo jak mówił mądry człowiek sprowadzi mnie do swojego poziomu a potem pobije doświadczeniem

drugą sprawą jest to że po kiego grzyba prosisz o radę skoro i tak wiesz lepiej

Posted

Znając sklepy, przetestowali jedną sztukę z partii a ta była akurat w porządku. Chińczyki to los. Chińskich gogli nie warto kupować, jeśli zależy nam na swoim zdrowiu.

Posted

Co tydzień dyskusja o tym samym. Sklep umieszcza taką samą informacje jak przy popularnych ostanio "dopalaczach" - wyrób kolekcjonerski, nie do spożycia. Znaczy to, że jak sobie dopalacz zjadłeś i wylądowałeś na ojomie możesz mieć pretensje tylko do siebie. Tak samo jest z goglami, jak ktoś je kupi może się cieszyc z niskiej ceny, lub szklanych oczu.

Jak kogoś nie stać na okularki za 50zł, to widocznie nie jest to hobby dla niego. Nie wiem czemu jest zainteresowanie tymi produktami jeśli piorytetem i podstawą w airsofcie jest zapewnieie sobie bezpieczeństwa. Rozumiem niewiedzę nowicjuszy, ale gdy ktoś zapyta, wyśla mu linki do np. i-vo, zecklerów itd. a ten dalej pyta o okulary/gogle a.c.m. to się człowiek irytuje.

Posted

Ja tylko dodam, że jakiś trzy tygodnie temu kupiłem TE właśnie google i co sie okazało? Po serii (około 15 kulek) poszły na pół tak że szybka mogła by się wbić w oko co by jeszcze pogorszyło sprawę.

Tydzień temu znalazłem w komisie za 50zł orginały, kupiłem i przetrzymały dwa przeładowania magazynka(nie żebym się wyżywał, ale wolałem sprawdzić).

Jaki z tego wniosek? Chińskie okulary są przeznaczone do koszenia trawy.

A jeśli znajdzie się jakiś idiota który kupi A.C.M to pozdrawiam.

Posted

Ja tylko dodam, że jakiś trzy tygodnie temu kupiłem TE właśnie google i co sie okazało? Po serii (około 15 kulek) poszły na pół tak że szybka mogła by się wbić w oko co by jeszcze pogorszyło sprawę.

Tydzień temu znalazłem w komisie za 50zł orginały, kupiłem i przetrzymały dwa przeładowania magazynka(nie żebym się wyżywał, ale wolałem sprawdzić).

Jaki z tego wniosek? Chińskie okulary są przeznaczone do koszenia trawy.

A jeśli znajdzie się jakiś idiota który kupi A.C.M to pozdrawiam.

Proponuję podpiąć tego posta w tym dziale. Może skończą się głupie pytania na ten sam temat co 2 dni.