SamsOn Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 Kupiłem Uszczelnioną dysze do M4. ( http://www.taiwangun.com/gearboxy_oraz_ich_czesci_dysze/wzmocniona_uszczelniona_dysza_do_m4_p_j-915.html ) Jednak nie chce mi ona wejść na głowice cylindra. Czego to może być efekt. ? Quote
rodnath Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 Ano tego że niektórzy chińscy producenci dają na dzień dobry poszerzone dysze- takie ichsze bore upy (z czegoś trza te 400+ fps wykrzesać :biggrin: ) Jakiej firmy masz replikę?? Przyjrzyj się czy czasem już nie posiadasz uszczelnionej dyszy :wink: Gdy swego czasu grzebałem w spr-ce boya albo a&k (nie wiem czy to nie to samo) tuleja głowicy cylindra również była szersza, a dysza nie była uszczelniona.Nie pasowała dysza ze standardowego borka. Pozostało wymienić głowicę wraz z dyszą :bialaflaga: Quote
Ghost10 Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 Szymek997 ma m4 zapewne z firmy p&j. a&k to chyba ta sama firma co pj. Quote
rodnath Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 Podejrzewam, że wszystkie repliki powstają na tej samej taśmie :) Nie zmienia to faktu, że różni producenci montowali różne średnice tych tulejek w głowicach cylindra. Quote
Recommended Posts