Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

witam przeczytałem tu i tam i dowiedziałem sie że napoczątek dla osób z małym budżetem gracze asg polecają shotgun'y mossberga .

chciałem sobie zakupić ak 47 cymy cm.022 ale to shit podobno wiec wybór stoi pomiędzy mossberg 590 a 180 z łuskami który bardziej polecacie a może jednak ten ak ???

Posted

w takim razie jeżeli mossbergi są niedostępne to co wybrać tak do 100 zł aby mnie nie zawiodło ;D ??

a i właśnie czy jeżeli ktoś nie mam kasy a nie chce kupić elektrycznego badziewia po taniej cenie to czy z taką pompką można iść postrzelać na jakieś lepsze rozzggrywki asg??

Posted (edited)

w takim razie jeżeli mossbergi są niedostępne to co wybrać tak do 100 zł aby mnie nie zawiodło ;D ??

a i właśnie czy jeżeli ktoś nie mam kasy a nie chce kupić elektrycznego badziewia po taniej cenie to czy z taką pompką można iść postrzelać na jakieś lepsze rozzggrywki asg??

Co rozumiesz przez "lepsze rozgrywki"? Muszę cie zmartwić ale w starciu z normalnym tanim elektrykiem (np Cymka 0,28) taka pompka nie ma wiekszych szans...

Edited by artur52kh
Posted

lepsze rozgrywki tzn takie gdzie zawodnicy mają dobry sprzęt ;D

kurde to mam wieeeeelki problem co wybrać na początek

Jak bedziesz miał tą pompkę to 95% Graczy bedzie miało lepszy sprzęt...

Dozbieraj do tej cymki 0.28 nawet używki.

Posted

ale czy chodzi tobie o tą cymke czarną czy ak-47

a jak bym zaryzykował kupno ak-47 cm.022 ? co myślisz o tym wyborze

albo to mój kumpel właśnie zakupuje ten model http://www.taniemilitaria.pl/sklep/product_info.php?cPath=49_34&products_id=782

No to pogratuluj kumplowi kupna badziewia, które rozpadnie się po kilku dniach użytkowania.

A kupno cm.022 nie jest ryzykiem, tylko czystym idioctwem - z góry wiadomo, że to g*wno.