zb0oj Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Właśnie wymieniam sprężynę główną w mp5 pdw ICS'a. Trafiłem na mały problem. Otóż, w większości replik głowica tłoka posiadała na środku śrubkę, która trzymała razem tłok + głowicę + sprężynę lub tłok + głowicę + łożyskowanie. W replice stockowej ICS'a nie ma żadnej śruby. Tłok i sprężyna trzymają się jakąś nieznaną siła ;D Nie wiem jak się zabrać do rozdzielenia ich - by wymienić sprężynę. Dodam, że nie ma łożyskowania w tłoku. Próbowałem wszystkiego. Jeśli ktoś jest zainteresowany - podeślę zdjęcia. Liczę na szybką odpowiedź. Quote
johny13 Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Wez szpikulec i wydlub czop, ktory blokuje dostep do sruby;) Z reszta sobie juz sam poradzisz ;) Quote
zb0oj Posted January 12, 2011 Author Report Posted January 12, 2011 Właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałem :) Dzięki wielkie, wpadłbym na to dopiero jutro... :D Pozdrawiam, temat do zamknięcia ;) Quote
seger Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 a sruba nie jest z drugiej strony ? Quote
Recommended Posts