Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Pomozecie mi . Mam dylemat wybrac g36c H&K czy inna bron . Wazne by byla do 300zl wiem ,ze za malo na swietna bron ale jak na poczatek . Mam 13 lat waga broni obojetna, wazne by byla celna i miala tryby ogniowe . To ma byc szturmówka i snajperka

Z gory dzieki za pomoc

Posted

g36c H&K czy inna bron

Wątpię, że do 300zł znajdziesz jakąś broń... Być może AK-47 gdzieś daleko na ruskim bazarze. Ale na G36 nie ma szans, jest on całkiem nowy i wciąż używany w różnych wojskach.

Chyba, że chodziło Ci o REPLIKĘ...

Posted

Wydaje mi się, że nie ma sensu kupować tego g36c od H&K bo to będzie bardzo słaba replika i tylko niepotrzebnie wydasz pienądze. Pozbieraj jeszcze troche i kup coś za 400zł albo i więcej.

Posted

Tak, jak Szabla95 napisał - dozbieraj 50zł i bierz cm.028. No i szturmówka i snajperka zarazem... a może jeszcze frytki do tego?

Myślę, że jak ma się 13 lat, to można zacząć, tak jak więszość moich znajomych i ja zaczynaliśmy, czyli po prostu shotgun (albo nawet jakiś tani szturmowy za 100zł...), a później dozbierać kasy i jakaś cymka.

Wiele też zalezy od środowiska, w jakim się strzelasz, no i najważniejszego - umiejętności ;)

Posted

Środowisko powiadasz ? Wątpię żeby ktoś spoza grona rówieśników chciał się strzelać z osobą która ma 13 lat. Nie mówię ze ASG od 18 bo sam zaczynałem w wieku 16 lat ale to minimalna granica wg mnie. Z takim kapitałem to musisz wybrać między badziewną snajperką nad która każdy aeg ma przewagę a badziewną szturmówką

Posted

Kolego do osiemnastki to jeszcze masz kupę czasu więc nie ma sensu żebyś coś kupował i nie strzelał się, no chyba że ze znajomymi.

Dobra żeby nie było to dozbieraj na długą G36 JG albo kup Ak cymy

Posted

1 i 3 link tanio, bo jak wyżej było pisane zabawki. Poza tym omijaj ten sklep szerokim łukiem. Tutaj masz napisane dlaczego.

2. Licz się z tym, że snajper w ASG to naprawdę duże (=kolosalne) wydatki. Poza tym, nie polecam tego Wella.

Posted

mam okulary i 5dych da rade zalatwic bo na urodziny dostaje forsy i rodzice cos sypna na pewno

a co powiecie o mb 01 wiem to nie jest cs ale jak wynika z pierwszego komentarzu