kacper99 Posted January 11, 2011 Report Posted January 11, 2011 (edited) Ponieważ nigdzie na forum nie znalazłem takiego tematu a chcę się dowiedzieć. Czy firma A&K jest dobrą firmą? Czy jeśli zakupię karabinek firmy A&K to czy będzie to dobry zakup czy nie? Bo w porównaniu z AK-47 firmy CYMA to chyba nawet miesiąca nie pociągnął ten karabin. P.S. Przepraszam adminów ale przez przypadek temat w złym dziale umieściłem. Edited January 11, 2011 by kacper99
SAper111 Posted January 11, 2011 Report Posted January 11, 2011 (edited) Witam! Najpierw zdecyduj się o który karabinek Ci chodzi, następnie udaj się: Forum > Broń airsoftowa i problematyka techniczna > AEG/EAG > II klasa Tam masz opisy modeli oraz problemy które napotkali użytkownicy, tam najpewniej znajdziesz informacje. Jeśli chodzi o SVD sprężynowego A&K Forum > Broń airsoftowa i problematyka techniczna > Karabiny wyborowe A teraz prosił bym o zamknięcie tematu. Edited January 11, 2011 by SAper111
dobry_mudzyn_z_afryka Posted January 11, 2011 Report Posted January 11, 2011 A&K nie jest jakąś złą firmą podobnie jak Cyma ale w każdym chińczyku (i nie tylko) polecam dobrze wypodkładkować i przesmarować GB, bo może to przedłużyć żywotność repliki oraz kulturę pracy.
luglo Posted January 11, 2011 Report Posted January 11, 2011 ale w każdym chińczyku (i nie tylko) polecam dobrze wypodkładkować i przesmarować GBDokładnie! Serwisanci też muszą z czegoś żyć :biggrin: A tak serio to nie zawsze jest to konieczne. Tak samo jak wymiana gumki HU też nie zawsze jest konieczna w nowej giwerze. Wszystko zależy od tego jak giwera pracuje ale aby to ocenić trzeba rzeczywiście coś wiedzieć a nie tylko powielać teksty napisane tutaj (sory ale tu na wmasg można natknąć się na tyle głupot, że aż głowa puchnie jak się czyta czasem pseudo rady).
Recommended Posts