Cimeries Posted January 10, 2011 Report Posted January 10, 2011 (edited) WITAM WLASNIE ZAKUPILEM M58 KART I CHCIALBYM SIE DOWIEDZIEC JAK W JAKICH SKLEPACH MOZNA JA ULEPSZYC I ZA ILE PRZEDE WSZYSTKIM wiem ze to jest tania replika ale prosil bym zeby nie pisac o dozbieraniu kasy i kupienie cos lepszego nie o to mi chodzi prosze o konkretne odpowiedzi Z GORY DZIEKI ZA POMOC Edited January 10, 2011 by Cimeries Quote
AnR Posted January 10, 2011 Report Posted January 10, 2011 Zdejmij chomika z caps lock'a na początek. Quote
wegorz Posted January 10, 2011 Report Posted January 10, 2011 (edited) Miałem ten karabinek. W tym modelu dużo rozbija się o zespół tłok-cylinder. Jedna wersja posiada rozkręcany cylinder (dwa wgłębienia po obu stronach dyszy, odkręcane specjalnym kluczem), druga jest zrobiona na głucho i ładujesz kasę w toczenie od początku całego zespołu. Gdzieś mam na dysku zwymiarowane plany całej konstrukcji z dyszą przedłużoną o 0,5mm. Jak masz pierwszą wersję to się cieszysz, bo masz szansę władować silną sprężynę i zaobserwować efektowne urwanie rączki przeładowania. Lufa precyzyjna i guma hop-siupa to chyba mantra tego forum. Edited January 10, 2011 by wegorz Quote
forgiel Posted January 10, 2011 Report Posted January 10, 2011 No tak, nie AEG ale spring i jest w temacie o AEG'ach... Spoko Quote
Recommended Posts