Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

VI Edycja Majówki z ASG OPERACJA BORNEO 2011

Recommended Posts

Posted

Jest jeszcze sprawa bezpieczeństwa, w paintballu stosuje się maski na całą twarz gdyż taka kulka (mimo mniejszej prędkości) posiada większą energię kinetyczną i zębów nie wybije ale okulary na pewno zniszczy, niezależnie jak mocne by nie były (a jak nie zniszczy to zrzuci z nosa :P)

Posted (edited)

Pamiętaj, że nie jest to karabinek, tylko potężne działo prototypowe, które osiągi ma kiepskie. Bardzo ciężko się z tego mierzy zwłaszcza w ruchu. Dostałam tym z 2 m i większość kulek nawet się nie rozwaliła, tylko odbiła od mnie i spadła.

Edited by Ruda Max
Posted

Czyli rozumiem że nie będzie strzelał z tego żaden zawodnik PB który ma bardzo szybkie dwa palce ;) ?

Bawiłem się kiedyś w PB i dostałem parę razy z kulek po masce, efekt bardzo fajny - tylko dzięki masce ;)

Posted

Strzelać będzie osoba wyznaczona przez dowódcę strony. Uwierz, że osiągi tego cuda nie są rewelacyjne. Zresztą będziecie mieli możliwość popróbowania przed rozgrywką. Oczywiście jest absolutny zakaz celowania w twarz umyślnie - zdrowy rozsądek to podstawa !!

Posted

na teraz zarejestrowanych jest 370 osób. Z pewnością wszyscy nie wpłacą, więc odpadną, ale z drugiej strony patrząc na lata poprzednie największy ruch jest tuż przed zamknięciem list. Większość na ostatnią chwilę to robi. Zazwyczaj do 25 się tak gniotą z decyzją. Dokładną ilość +- 30 sztuk mam ok 27 kwietnia.

Posted (edited)

Szczerze powiedziawszy pojechał bym w tym roku ale niestety jest już za późno... A kasy w tak krótkim czasie nie uzbieram (wpisowe to jedno a przejazd w te i z powrotem +wyżywienie to drugie).

Edited by feder91
Posted

Szczerze powiedziawszy pojechał bym w tym roku ale niestety jest już za późno... A kasy w tak krótkim czasie nie uzbieram (wpisowe to jedno a przejazd w te i z powrotem +wyżywienie to drugie).

Rudej nie znasz zadzwoń :))) albo na pw daj znać

• 2 weeks later...
Posted

Coś dzisiaj strachliwa ta Wasza dzisiejsza młodzież Ruda ;)

Jak zefiry przychylnie zawieją to Was odwiedzę uścisnąć Tobie - dłoń a Ślimakowi - kto wie :wub:

Posted

Mnie sie podobało. Dziękuję wszystkim, a szczególnie Pablo za dobrą współpracę i wspólne ustrzelenie kilku nieciekawych typków ;-)

Do zobaczenia za rok!

Posted

Właśnie zeszliśmy z pola. Chciałabym podziękować wszystkim Uczestnikom, Sponsorom i Patronom, Sztabowcom, ludziom, którzy pomogli w organizacji i mojemu Ślimakowi za cierpliwość do mnie. Podsumowanie rozgrywki będzie za parę dni. Czekam na sprawozdania dowódców stron.

Pozdrawiam i do zobaczenia za rok. Licznik ruszył.

Wasza Ruda

Posted (edited)

Lojtnant nie jestem pewien czy to nie przypadkiem z nami(ekipą z Gołdapi i mjr.Pablo) przeprowadziliście we trzech akcje rozpoznawczą od strony rampy kolejowej a potem atak na Kopalnie:).

a tak przy okazji na pewno wspomogę za rok z ekipą siły Keburu. :laugh:

Edited by marine-m1
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...