Kazik95 Posted January 8, 2011 Report Posted January 8, 2011 Witam Mam problem, a mianowicie brat rozkręcił swojego M47(Wyłamując połowe gwintów :/), a że na tym sie kompletnie nie zna to wypadało by mu pomóc. Chociaż sam sie przekonałem, że się nie znam... Chodzi o to, że wywalił wszystkie bebechy ze środka. Z komorą hop-up tłokiem i sprężyną nie ma problemu, ale nie mam pojęcia jak powinien wyglądać mechanizm spustowy. Przypasowałem 3 części, ale dalej nie mam pojęcia co z tym robić więc zwracam się do Was ;] Jeżeli by ktoś mógł zrobić zdjęcie/narysować w paincie, albo wytłumaczyć mi jak to złożyć to był bym dozgonnie wdzięczny ;) Quote
Rudy1002 Posted January 8, 2011 Report Posted January 8, 2011 Znalazłem w necie. http://img459.imageshack.us/i/dscn1745fc1.jpg/ Quote
Kazik95 Posted January 9, 2011 Author Report Posted January 9, 2011 Wielkie dzięki za pomoc ;] Teraz już wiem dlaczego sobie nie poradziłem :D Brakuje mi dwóch części, ale będzie dla nastepnych pokoleń. Quote
Rudy1002 Posted January 9, 2011 Report Posted January 9, 2011 No problemo :) Ja wpisałem w google graficzne tak: ''M47 w środku'' i znalazło. Quote
Recommended Posts