Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Wytrzyma 420 fps na spokojnie. Tyle że jest nieco niewygodna. Pojedyńczy pasek do mocowania ściąga maskę do góry w kierunku okularów. Aby to wyeliminować trzeba albo dołożyć drugą taśmę mocowania albo nośić krótko ściete włosy (bo nanich nie będzie się pojedyńczy pasek ślizgał)

Posted

Maskę będę przeznaczał do CQB i mam takie gogle jak zdjęcia z aukcji maski, mam nadzieję że się jakoś dopasuje bo na tych fotach z taiwanu to najlepiej nie wygląda, mam jeszcze advancery v12 może będą lepiej pasowały, a jak nie to w najbliższym czasie kupię okulary.

Ok wytrzymałość dobra ale czy maska nie naciska za bardzo na nos? (fotki taiwan)

Posted

Maska jest bardzo wygodna ! Co do paska, to jest on przymocowany do maski na miękkszej stronie rzepu więc jakby ktoś chciał, to wystarczy do szerokiej gumki doszyc rzep i można spokojnie doczepiać. Maska jest wykonana z dobrej stali, moja testowana była na ponad 500fps i dała rade, siatka jest stosunkowo miękka więc można ją dopasować do kształtu twarzy :) Polecam.

• 1 month later...