wrobel111 Posted January 4, 2011 Report Posted January 4, 2011 Witam! Chciałbym kupić w/w replikę jednak niestety nie mogę jej nigdzie znaleźć ,poza airsoftextreme:( . Stąd moje pytanie, czy wie ktoś kiedy będzie dostępna ona w sklepach? Quote
Nath Posted January 4, 2011 Report Posted January 4, 2011 Myślałeś o tym, żeby zwrócić się z tym pytaniem do sklepów? Quote
mampytanie Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 Również nie mogę jej znależć, a jestem zainteresowany. Znalazłeś gdzieś może? Quote
wrobel111 Posted January 18, 2011 Author Report Posted January 18, 2011 Również nie mogę jej znależć, a jestem zainteresowany. Znalazłeś gdzieś może? Napisałem do Gunfire i odpowiedzieli, że płynie statkiem i nie wiedzą na razie kiedy będzie:( Quote
ForForrestSake Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 Witam Również jestem zainteresowany kupnem tej repliki. Myślicie że zaryzykować kupienie z airsoftxtreme czy lepiej poczekać na inne sklepy z dostawą? Quote
Graven Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 Tak, mozesz kupic z airsoftxtreme, nic nie stoi na przeszkodzie. A, no i zacznij zbierac kase od nowa na kolejna taka sama replike. Bo tej wydanej w ASX juz nie zobaczysz. Quote
Recommended Posts