Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Chciałbym się poradzić ludzi obeznanych w realiach ASG.

Mam okazję kupić (tanio, od kumpla) ten karabinek http://www.taiwangun.com/karabiny_snajperskie/mb03_black_well-711.html.

Tanio oznacza 150zł ;)

I wiem, wiem że nie opłaca się kupować snajperek poniżej 1000 zł, ale jak widzę tą cenę, to zupełnie inaczej na to patrzę ;) (I wiem, że Well to podklasa chinczyków)

Poradźcie mi coś, brać czy nie?

Posted (edited)

To zależy, jeśli masz replikę elektryczną i chcesz sobie kupić niby snajpe, to możesz sobie wziąć, jeśli strzelacie się sprężyniakami lub elektrykami z plastyk GB, to też możesz wziąć. Jak swojej pierwszej broni, to nie bierz tego, lepiej kupić jakiś sobie pistolet gazowy, a potem odłożyć na replikę boczną albo dozbierać do jakieś innej porządnej repliki elektrycznej, nie tej z plastikowym GB, które mają ~0.6J na 0.2g lub 0.12g, kto wie na jakich kulkach mierzą. Pozdrawiam

Edited by Sick!
Posted (edited)

zależy, sam byłem posiadaczem podobnego szmelcu (chyba 3 cim właścicielem) bo chciałem pozabijac czterotaktem puszki w ogrodzie, a do tego celu służy jak najbardziej :) W każdym razie "skutecznośc bojowa" zerowa z oczywistych względów. Sprzedałem po trzech miesiącach ale naprawdę się dobrze tym bawiłem :)

cm028 będzie znacznie lepszym wyborem.

Edited by t0m3k
  • 1 month later...
Guest piotrek1995
Posted

Skuteczność bojowa zależy od umiejętności strzelca. Pozdrawiam :icon_biggrin:

Posted

Bzdura. Nie przeskoczysz, że zasięg jest kiepawy, nie przeskoczysz, że strzelisz raz na 2 sekundy a w tym czasie przeciwnik właduje w Ciebie 30 kulek. Skuteczność bojowa zależy zarówno od broni jak i jej użytkownika. Przy czym para broń-użytkownik jest tak skuteczna jak jej słabszy element. W tym przypadku- replika.

Posted

Piotrek cycki cie swędzą ? może odwilż w Mielcu ?

To co mówisz to są głupoty i gadaj tak innym jak się nie znasz to nie gadaj,dexterkrak powiedział dobrze 2 sekundy i cie przeciwnik zaleje 30 kulkami.

O jakim doświadczeniu ty mówisz to,że grałeś w Cs'a to myślisz,że to jest doświadczenie :hahaha: ,już widzę tą 3 wojnę światową ludzie atakujący na Hura i myślący o respie,po deadzie.

Posted

@hokager: a potem WMASG ma opinię portalu, na którym się tylko jedzie ludzi. Każdemu, mi też, się zdarza, ale Ty przesadzasz.

@Dexterkrak: bo taką "snajperkę" trzeba umieć wykorzystać jako broń psychologiczną. Odpicować się i robić za "snajpera, postrachu pola walki". Stanie taki 200m od przeciwników, a ci, uciekając w popłochu, wpadną w pułapkę.

Pozdrawiam,

Laokoon