Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

PIŃCET FPSÓW?! :jawdrop:

No ja sensu nie widzę, i coś takiego za 5 kafli... dziękuję, postoję, usiądę, przerobię Cymę. Jeżeli będę potrzebował.

Edited by Yfronus
Posted (edited)

PIŃCET FPSÓW?! :jawdrop:

No ja sensu nie widzę, i coś takiego za 5 kafli... dziękuję, postoję, usiądę, przerobię Cymę. Jeżeli będę potrzebował.

Jakbyś przeczytał opis krakmana to byś wiedział, że jest zewnętrznie zrobiony z części od ostrej stąd ta cena.

Edited by Gekon_1
Posted

Jakbyś przeczytał opis krakmana to byś wiedział, że jest zewnętrznie zrobiony z części od ostrej stąd ta cena.

Za tą cenę można by zrobić co najmniej 2 takie AKM'y, zależy od tego jakie kto ma zaplecze maszynowe.

Posted

Psioczycie. Można zrobić 2 Rumaku ale jakoś nie zrobiłeś ani jednego. Jak się ma zaplecze ale go nie masz. "Gdybyś" miał to byś zrobił. Nie masz więc albo nie zrobisz albo zapłacisz. Albo i nie zapłacisz i nie będziesz miał takiej repliki. Dla mnie cena też lekko spora ale to nie jest custom na zasadzie "bierzemy replikę i co się da wymieniamy na orygnały" tylko zawiera części projektowane i wykonywane na specjalne zamówienie. Stąd cena.

Posted

UKAesu zrobił coś takiego już dawien dawno temu i co ? Nic.

Reset nie wiem czemu cię oczy bolą, ale proponuje zajść z tym do okulisty.

Temat pozostaje otwarty, chyba że zaczniecie zbytnio wydziwiać.

Posted

Stawiam, że koszt zmontowania tego (bo produkcja na pewno jednostkowa) to jakieś 2500zł najwyżej (pozostałe to marża i dobrze, nie krytykuję ceny). Ale wydaje mi się też, że mają to w ofercie na podobnej zasadzie co barreta. Przyjdzie na pewno sporo osób nie tyle kupić co oglądnąć, pomacać ale przy okazji kupią kulki, gumkę HU i może zapasowe okularki.

Posted

Pomysł z AKM rewelacja! Wygląda to na spory krok naprzód w kierunku podnoszenia jakości. Szkoda, że bebechy to SRC; tu jednak można było się pokusić półkę wyżej. No i skoro zrobili aż tyle roboty to gwarancja mogłaby wynieść więcej niż 12 miesięcy.

A to, że robi się to dla pieniędzy to co w tym dziwnego? :rolleyes:

Posted

Heh... A w afryce za 20 dolarów można kupić kałacha i to nie do zabawy w żadne asg :P A ci chcą za tego samego kałacha tyle ze z wsadzonym gb 5000zł :/ nieźli są :)

W Mogadliszu są po 15 dolarów nowe :)