Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

witam zastanawiam sie nad kupnem mojej drugiej repliki , jest to ak 74 cm.031 czy moglibyście powiedziec coś o tej replice wymienić jakies wady i jakies zalety

a także podsunąć jakiś link sprzedaży . Chciałbym także wiedzieć co się w niej najczęściej psuje ,i czy nadaje sie do tuningu a także czy jest ona godna swojej ceny? pomóżcie , z góry dzięki za odp

Edited by dredkillaz1
Posted

Replika jest warta swojej ceny i nadaje się do tuningu. Jeden z najlepszych tanich chińczyku . A resztę danych masz w linku podanym przez kolegę wyżej i dodatkowo powiem Ci, że jest to wewnętrznie to samo co CM.028.

Posted

Ja mam Cm.031C i powiem CI że to replika nie do zajechania ! :)

pare razy miałem już ją w wodzie/śniegu/błocie

i tak działała nie ważne w jakich warunkach ,

Cena jak najbardziej dobra , broń Full metal w wersji C bynajmniej ,

bo w zwykłym CM.031/d to kolby plastikowe ,

GB wyciągnięty z Cm.028

karabinek świetny .6/6

Posted
Cena jak najbardziej dobra , broń Full metal w wersji C bynajmniej ,

bo w zwykłym CM.031/d to kolby plastikowe ,

To nie jest ani broń, ani tym bardziej full metal.

Korpus repliki zrobiony jest z tworzywa.

Posted

Dziwne, a w mojej z metalu ( może sie chinole pomylili).

Polecam z czystym sumieniem.

Aha bierz ze stałą kolbą bo wchodzą tam duże batki ( nieoceniony przywilej) :)

A baterie typu stick to można sobie w du........... tam gdzie najlepiej pasują wsadzić :wink:

Posted

To nie jest ani broń, ani tym bardziej full metal.

Korpus repliki zrobiony jest z tworzywa.

http://www.airsoftgi.com/product_info.php?products_id=3498

Z tego wynika, że jest full metal. Sprawdziłem, bo przedtem obiło mi się o uszy, że CYMA wypuściła serię któregoś AK z "niskim numerkiem" z metalowym body.

@CzoRtt: http://bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniej i ogólnie popracuj nad wypowiedziami, bo są nieczytelne

Pozdrawiam,

Laokoon

Posted

Ale w cenie to różnica 40-60zł, a wydaje mi się, że AK47 ma podobną budowę do AK74, tyle że AK74 ma tłumik płomienia.

No i co z tego że ma tłumik płomienia? :bialaflaga:

Posted

Może chodzi o to, że właśnie ta cena jest większa przez ten tłumik ognia ale sam już nie wiem.

Ale se misje wbiłeś :bialaflaga:

Jak nie masz kasy to bierz tańszą wersję a plastikowe drewienko zakleisz izolacją albo zamalujesz.

Posted

Czy ma jakieś wady?

Oprócz gubiącej się stopki kolby to nic nie ma innego. Moja pierwsza replika ok. 3 lata temu. Przez rok chodziła, nie chciała się zepsuć. Polecam. Ale teraz na dzień dzisiejszy lepiej dołożyć i kupic coś lepszego.

Pozdrawiam

Posted

Ale mi nie chodzi o kupno, ja chcę to wiedzieć i tyle. Według mnie nie powinno być żadnej różnicy cenowej.

Pozwij ich a nie zawracasz głowę.

Pozdrawiam,

Laokoon

Posted

CzoRtt te fps to chyba przy dobrym wietrze ;p

W stocku replika ma nie więcej jak 360-370

Ale zrób teflon fix i kup dobrą gumkę HU to może i osiągniesz wartości podane przez przedmówcę.

Moja z prec lufą, teflonfixem i systemową gumką przekracza magiczną granice 50 metrów ;)

Repliki są nieśmiertelne, tylko uważaj by nie zgubić stopki od kolby i aby nie połamać plasticzanych zaczepów od pokrywy komory hu i gb.

A co do metalowego body nie ma takiej opcji aby było, po prostu CYMA imitacje plastiku osiągnęła do perfekcji i nawet sam Bóg nie zrobił by tego lepiej...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...