Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Tak apropo ktoś napisał, że abs'owe body za 80zł sprzedają?

Nie wiem gdzie takie coś widziałeś czy w sklepie.

Ale w komisie góra 30zł body itp. Od JG albo innego chinola, więc wiesz.

Ja dam dwa ośmiopaki browca i wyślę Ci to. I dam na wysyłkę :D

Posted

Po co, jesli masz ją sprzedać za 40zł. A strzela dobrze, to zostaw sobie ją na zapas.

Bo cięzko to będzie sprzedać za dobre pieniązki. Dziure bym zalał sylikonem czarnym, i na zapas jak znalazł :)

Pozdrawiam

Wojak

Posted

Hmmm ,w sumie dobrze kombinujesz :D . Ale rodzice się (jeszcze) czepiają o to że chcę kupić nową replikę :/ . A hopa może wiecie jak naprawić? :P

Posted (edited)

Taa , tylko gdzie to jest :icon_eek2: Niestety , na budowie karabinów się nie znam ,bo jakoś przestałem je rozkręcać , po tym jak raz rozkręciłem Boyiowską eMkę za 100 zł i jej nie skręciłem :icon_biggrin:

Edited by Slingy
Posted

Nie ,to chyba nie wina dystansera. Przypatrzyłem się troszkę działaniu HU i doszedłem do wniosku ,że takie ,,cóś" ,które naciska od góry na gumkę (sądzie że te cóś to właśnie dystanser) chodzi w górę i w dół.

Posted (edited)

Albo jestem ślepy ,albo głupi ,albo nie mam dystansera :icon_biggrin:

Obstawiam ,że pod sprężyną ,którą dociska dźwignia powinien być dystanser. Niestety nic tam ni ma :icon_confused:

Trza będzie zainwestować w metalową komorę chyba :D . Myślicie ,że taka się sprawdzi? http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_215_197&products_id=4916&name=BOYI_-_DBOYS_-_Komora_HopUp_-_M4,_M16

Edited by Slingy
Posted

Nie przeczę ,aczkolwiek może on leżeć jak chce? Próbowałem go włożyć na miejsce (wygląda jak odwrócone U) i badziewo się przekrzywiało . Nie wiem czy nie lepiej kupić całej komory :icon_razz2: . Ale dzisiaj wieczorem trochę nad tym popracuję :icon_biggrin:

Posted (edited)

Wyglądał jak U? To powinien być pusty w środku walec, taki jak kawałek wkładu od długopisu... Gościu, co Ty tam masz?!

EDIT: Pstryknij fotkę komory, dystansera i tej "dźwigni".

Edited by Kiekos
Posted

Mój telefon mnie wykończy :angry: . Zrobiłem fotę ,a ten ją umieszcza w dziwnych miejscach. Może Wy mi pokażcie gdzie co i jak ,bo raczej jak ja będę cokolwiek tłumaczył to zajmie wieki. :icon_neutral:

Posted (edited)

1152189756_1.jpg

To żółte coś puste w środku z wgłębieniem i sprężynką na prawo góra to ta dźwignia. Dystanser musi się do niej dopasować, a przypomina 3 milimetrowy kawałek wkładu długopisowego.

Edited by Kiekos
Posted

Dzięki dla wszystkich. Prowadnicę naprawiłem Poxipolem , HU (chyba) działa, ale dystanser dorobiłem :icon_biggrin: .Jeszcze raz dzięki wielkie za pomoc.

• Create New...