WojaKwz Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 Tak apropo ktoś napisał, że abs'owe body za 80zł sprzedają? Nie wiem gdzie takie coś widziałeś czy w sklepie. Ale w komisie góra 30zł body itp. Od JG albo innego chinola, więc wiesz. Ja dam dwa ośmiopaki browca i wyślę Ci to. I dam na wysyłkę :D
Slingy Posted December 31, 2010 Author Report Posted December 31, 2010 Kurde ,w Olsztynie jest tylko Headshot :/ Walnę ją chyba na alledrogo na licytację i sobie kupię jakąś Boyiową M4 :P
WojaKwz Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 Po co, jesli masz ją sprzedać za 40zł. A strzela dobrze, to zostaw sobie ją na zapas. Bo cięzko to będzie sprzedać za dobre pieniązki. Dziure bym zalał sylikonem czarnym, i na zapas jak znalazł :) Pozdrawiam Wojak
Slingy Posted December 31, 2010 Author Report Posted December 31, 2010 Hmmm ,w sumie dobrze kombinujesz :D . Ale rodzice się (jeszcze) czepiają o to że chcę kupić nową replikę :/ . A hopa może wiecie jak naprawić? :P
Slingy Posted January 1, 2011 Author Report Posted January 1, 2011 Nie . Wyjąłem lufę wew. i próbowałem regulować hopa ,ale to nic nie dawało. Nie reagował.
yroli Posted January 1, 2011 Report Posted January 1, 2011 Wyjąłem lufę wew. I nic?Heh...może dystanser zablokował
Slingy Posted January 1, 2011 Author Report Posted January 1, 2011 (edited) Taa , tylko gdzie to jest :icon_eek2: Niestety , na budowie karabinów się nie znam ,bo jakoś przestałem je rozkręcać , po tym jak raz rozkręciłem Boyiowską eMkę za 100 zł i jej nie skręciłem :icon_biggrin: Edited January 1, 2011 by Slingy
Kiekos Posted January 1, 2011 Report Posted January 1, 2011 Dystanser to ten wałek co dociska gumkę HU. W komorze schowany.
Slingy Posted January 1, 2011 Author Report Posted January 1, 2011 Nie ,to chyba nie wina dystansera. Przypatrzyłem się troszkę działaniu HU i doszedłem do wniosku ,że takie ,,cóś" ,które naciska od góry na gumkę (sądzie że te cóś to właśnie dystanser) chodzi w górę i w dół.
Kiekos Posted January 1, 2011 Report Posted January 1, 2011 Nie :P To chodzi dźwignia i ona właśnie dociska dystanser.
Slingy Posted January 1, 2011 Author Report Posted January 1, 2011 (edited) Albo jestem ślepy ,albo głupi ,albo nie mam dystansera :icon_biggrin: Obstawiam ,że pod sprężyną ,którą dociska dźwignia powinien być dystanser. Niestety nic tam ni ma :icon_confused: Trza będzie zainwestować w metalową komorę chyba :D . Myślicie ,że taka się sprawdzi? http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_215_197&products_id=4916&name=BOYI_-_DBOYS_-_Komora_HopUp_-_M4,_M16 Edited January 1, 2011 by Slingy
Kiekos Posted January 1, 2011 Report Posted January 1, 2011 (edited) Na razie dorób z wkładu długopisowego, powinien się dopasować do tej dźwigni. Edited January 1, 2011 by Kiekos
Slingy Posted January 2, 2011 Author Report Posted January 2, 2011 Co za ch*jostwo. Nie da rady . Trzeba kupić albo dystanser ,albo całą komorę :angry:
petarda Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 Jak nie masz dystansera to jest multum sposobów na jego zrobienie ? Z wkładu do długopisu z izolacji kabla nawet z prezerwatywy
Slingy Posted January 2, 2011 Author Report Posted January 2, 2011 Nie przeczę ,aczkolwiek może on leżeć jak chce? Próbowałem go włożyć na miejsce (wygląda jak odwrócone U) i badziewo się przekrzywiało . Nie wiem czy nie lepiej kupić całej komory :icon_razz2: . Ale dzisiaj wieczorem trochę nad tym popracuję :icon_biggrin:
Kiekos Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 (edited) Wyglądał jak U? To powinien być pusty w środku walec, taki jak kawałek wkładu od długopisu... Gościu, co Ty tam masz?! EDIT: Pstryknij fotkę komory, dystansera i tej "dźwigni". Edited January 2, 2011 by Kiekos
Slingy Posted January 2, 2011 Author Report Posted January 2, 2011 Mój telefon mnie wykończy :angry: . Zrobiłem fotę ,a ten ją umieszcza w dziwnych miejscach. Może Wy mi pokażcie gdzie co i jak ,bo raczej jak ja będę cokolwiek tłumaczył to zajmie wieki. :icon_neutral:
Kiekos Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 (edited) To żółte coś puste w środku z wgłębieniem i sprężynką na prawo góra to ta dźwignia. Dystanser musi się do niej dopasować, a przypomina 3 milimetrowy kawałek wkładu długopisowego. Edited January 2, 2011 by Kiekos
Slingy Posted January 3, 2011 Author Report Posted January 3, 2011 Dzięki dla wszystkich. Prowadnicę naprawiłem Poxipolem , HU (chyba) działa, ale dystanser dorobiłem :icon_biggrin: .Jeszcze raz dzięki wielkie za pomoc.
Recommended Posts