Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

No właśnie, czy jest tam w głębi lufy na tyle szeroki otwór, żeby komora PDI weszła, czy trzeba popełnić świętokradztwo na niej przy pomocy szlifierki?

Wrzucam link do testu:

A propos głowicy tłoka, Specshop odpisał, że TA jest taka sama jak LayLax'a. A nóż będzie ciut lepsza. Dexter, wiesz o niej co nieco? Bo niedawno była dostępna, pewnie jakiś sprytny snajper kupił.

Edited by VIPER-RT10
  • 3 weeks later...
  • Replies 369
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Siewka!

Wie ktoś jak to wygląda z tym modelem oferowanym przez GF, bo tam dają 550 FPS, a SS tylko 440 FPS? Mocniejsza sprężyna, czy co, a może powiedzmy taki zabieg marketingowy, czyli w kulki lecą?

Posted (edited)

Ile wyjdzie wtedy FPSów, i czy wytrzyma sprężynę reszta części? Cudów nie wymagam, ale tak na sprężynie żeby było z te 500 pare FPSów, chyba że od razu sr25 z AK i w to inwestować stopniowo. GF serio daje te 550? Nie orientuję się za dobrze w szczegółach, ale jaką konkretnie sprężynę polecasz (Guarder do AEGa pasuje, chyba nie?), założyć ją w sklepie, czy samemu próbować?

Edited by bart_ck
Posted (edited)

I. Jeśli chodzi o lufę, na oko to bedzie standard 6,08 tak jak wcześniej napisał to parkie.

II. Spring, własnoręczny montaż jest, banalnie prosty, springi AEG NIE PASUJĄ. polecic mogę tą:

http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=1333 tak na początek. Stockowe seary i tłok ją utrzymały, ale

dla pewności kupiłem seary LayLax'a, i tłok CA. Wtedy to może będzie 550 fps, niestety nie mam chrono żeby sprawdzić.

(III. polecam http://www.youtube.com/user/Mikeandwendy74 )

Edited by 50zyt
Posted

witam wszystkich, mam pytanko jaką przejściówkę do tłumiku dźwięku da się założyć do tego modelu? sprawdzałem od aps96 i nie pasowało.

z góry dzięki za odp.pozdrawiam

Posted

thx, dla mnie 4takty to nowość i myślałem że znacznych różnic w przejściówkach nie ma :) w razie czego napiszę do Silesia Factory czy by dorobili taką przejściówkę.

Czy w tym chińczyku da się założyć jakaś firmowa gumkę HU ? bo szukałem po sklepach w PL i HK i nic mi nie wpadło w oczy.