Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Siemka..

Dziś składam replikę z nowym gb itp i napotyka mnie problem.Wszytko ładnie złożyłem, wypodkładkowałem, skręciłem po 2 śrubki po bokach i podłączyłem silnik żeby zobaczyć czy kręci się itp to wszystko ładnie.Skręciłem go całkowicie i znów podłączam silnik,naciskam spust i puszczam a silnik dalej kreci i kreci i nie przestaje dopiero gdy odłączę batkę ;//...

Jak to zrobić ?! > Co?

Posted (edited)

Ja właśnie składam sobie M15A4 rifle i też to miałem, okazało się to co mówił Poldeck. Po skręceniu GB po wciśnieciu spustu kostka stykowa zostawała pomiędzy stykami, wyjąłem ją, poskrobałem trochę nożem, wsadziłem do GB i wszystko dobrze działa, kostka się cofa ;)

Edit: Radzę zrobić mały test, wsadź kostkę stykową między styki i ściśnij boki zespołu styki (ta plastiowa obudowa) palcami dosyć mocno. Jak nie będziesz mógl wsuwać i wysuwać kostki to trzyj dalej ;)

Jak będzie "chodzić" to jest ok.

Edited by dobry_mudzyn_z_afryka
Posted

CO? Seger, zmiłuj sie :-P . Przerywacz jest tylko od semi.

Sprawdź czy na plastikowej obudowie styków jest odcisk od takiej szyny wystającej z prawej połówki GB. Jeśli jest to "wiecie co z nią zrobic!". Albo ustawić obudowe styków w prawidłowym miejscu. Poza tym w prawej połówce gb są w okolicy styków takie dwie wystające kryzy z reguły. Sprawdź czy na jednej z nich nie ma pionowego odcisku krawędzi blaszki stykowej. Jeśli jest to wiesz co z nią zrobić. Usunąć bądź obniżyć.

Posted (edited)

Nie ma żadnych z tych rzeczy co wymieniłeś

Gdy dobrze się przyjrzałem to jednak na plastikowej obudowie styków jest odcisk od tej szyny

Edited by ziolo129
Posted (edited)

Dzięki wszystkim :D Udało się, jutro pokażę foto z chrono jak wszystko dobrze pójdzie

Aha jeszcze jedno nie do tematu.. Czy precka JBU 6.01 jest dobra??

Edited by ziolo129
Posted (edited)

Ja mam takie cudo:

http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_45&products_id=3432&name=Classic_Army_-_M15A4_Rifle_-_M120_-_2010_Ver.

Też chcę z tego zrobić coś w stylu para sniperki, myślę, że wystarczy mi w niej 450 fps, maksymalnie 500, ale to jeszcze pomyślę. Ważne żebym gołym okiem widział różnicę między M4 360 fps, bo bez sensu nosić 2 Mki, które strzelają identycznie :P

Jedna do CQB i lasu na nie za duże odległości a druga do zasiadki w krzaczkach :D

Edit: Z ciekawości spytam, jakie dokładniej szkielety Ci pękły oprócz tego elementa?

Edited by dobry_mudzyn_z_afryka