Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

M4 Dboys Vs M4 SportLine CA Vs M4 Special Operation Dboys

Recommended Posts

Posted (edited)

I tu się nie zgodze, kupując używkę nawet świetnej firmy może się natknąć na jakąś awarię, Gb może być zjechany, gdyż sprzedawcy rzadko podają prawdziwy przebieg. Mając nowego Boyi'a masz gwarancje, a sam karabin nie jest zły. Oczywiście nie mówie że używki np. G&P są gorsze od DBOYS, lecz nigdy nie wiadomo co kupujesz na aukcji. Po za tym widać że kolega chce kupić NAJTAŃSZĄ eMkę, a firmówki raczej za tyle nikt mu nie sprzeda.

Edited by chrislacorunna
  • 2 weeks later...
Posted

ja kupilem M4 BI-3681 D/BOYS i uwazam ze to najwiekszy shit... dlatego ze mialem wieczne problemy z elektryka i wiecznie byl na srwisie... takze mam uraz do boya i nigdy go nie kupie... dalem za niego 149€... i jak dla mnie nie warto bylo.... do tego serwis nie rozwiazal 4 razy problemu... przez jakies 2 miesiace...

Posted

A ja polece M4 BOYI. Mam tą replikę i jak napisał kolega wyżej jest awaryjna. Wymieniłem po jakimś czasie kable, tłok z głowicą, wsadziłem preckę i oczywiście wymieniłem gumkę. Replika jest jak dla mnie rewelacyjna. Wykonanie zewnętrzne jest co najmniej świetne. Nic nie koleboce (oprócz kolby i chwytu przedniego ale to normalka xD). Polece Ci BOYI ale musisz w nią jeszcze troszkę wsadzić.

Pozdro F