Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[Oficjalny] Strzelby C401 / C501 [Bison]

Recommended Posts

Posted

Ciężko ciężko, wystarczy wejść na taiwanguna i znaleźć ... już są dostępne ! Tak poza tym ten shotgun wygląda moim zdaniem tandetnie ... Wątpię, żeby konstrukcja wytrzymała 420 fps. Jak porządne, to porządne, radzę Ci zbierać na Maruzena :)

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmm, w przyszłym tygodniu powinienem mieć możliwość zabrania do testów shotguna BISON - skrobnę wtedy jego krótkie porównanie do Mossberga od AGM (003), Remingtona od GA (M180), Benellki od DE (M56), Remingtona od DE (M47) i Benellki od JT-USA (JT-3). Porównanie będzie nastawione głównie na zasięg i celność replik.

Posted

Przestań hokager.... Mam już dość twojego spamu, emotek co zdanie, i wypowiedzi na poziomie 13sto latka. Sądząc po twoim profilu jesteś nim. I zachwalasz wszystkim nowym shotguna bison którego nawet nie masz.

@logan Dawaj reckę. :)

A co do sklepu w którym pracujesz... Ile wynosi pensja pracownika takiego sklepu ASG?

Posted

Recka tak jak mówię będzie dopiero w przyszłym tygodniu (koło czwartku-piątku) - ale będzie ;).

Odnośnie pozostałych pytań, które nie są związane z tym tematem - poślę zaraz PW, żeby tutaj nie zaśmiecać.

Pozdrawiam.

Posted

Ciężko ciężko, wystarczy wejść na taiwanguna i znaleźć ... już są dostępne ! Tak poza tym ten shotgun wygląda moim zdaniem tandetnie ... Wątpię, żeby konstrukcja wytrzymała 420 fps. Jak porządne, to porządne, radzę Ci zbierać na Maruzena :)

A to przepraszam, dwa dni wcześniej jeszcze nie było. ;) Poza tym te 420 fps mi się nie podoba, pewnie jak kupię, to zacznę kombinować nad słabszą sprężyną...

Posted

Bisona nie zaliczyłbym póki co do sprawdzonych replik - niech przynajmniej te pół roku ktoś nim postrzela i będzie wtedy coś więcej wiadomo.

Odnośnie recki - niestety, złe wieści - odmówili nam sprzedaży Bisonów, bo mieli za mało.. Tak więc jeszcze będę musiał poczekać zanim sobie z niego postrzelam.. :/

Posted

Mam go i powiem szczerze, że jest świetny! Do tego odkryłem niezły bajer :icon_biggrin: Gdy z przodu wykręcimy taki dzyndzel,wyjmiemy lufkę zewn. możemy obrócić ją o 180 stopni. Mało tego. W miejscu, gdzie jest takie kółko, można po plastikowej butelce dorobić kolimator. Niby nic, ale na 0,23 guardera, kulki lecą prawie, że idealnie w miejsce! :cool:

Posted

Witam Wszystkich

Jeżeli chodzi o magazynek w tym Bisonie to nie jest to typ DE inny sposób podawania kulek,kulki są podawane za pomocą kawałka plastiku na obudowie tłoka z dyszą i wejście jest prostokątne. Wnętrze plastik poza metalowa prowadnicą, wada otworek z boku niby kontrolny tak podają w instrukcji;).

• 4 weeks later...
Posted

Wykupili o dostawy nie przywieźli. Z chinami nigdy nic nie wiadomo. Może za parę miesięcy będą.

PS. A ten temat jest tu po to żeby go odkopywać. Żeby nowi nie robili drugich takich samych tematów.

Posted

Wykupili o dostawy nie przywieźli. Z chinami nigdy nic nie wiadomo. Może za parę miesięcy będą.

PS. A ten temat jest tu po to żeby go odkopywać. Żeby nowi nie robili drugich takich samych tematów.

Ile trzeba czekać mniej więcej?

• 4 months later...
Posted

Rozebrałem dziś replikę w celu naprawy i małego uszczelnienia, niby wszystko ok, ale za chiny nie mogę poprawnie złożyć zespołu spustowego ... byłbym wdzięczny, gdyby ktoś zrobił/znalazł na forum, gdziekolwiek zdjęcia wnętrza repliki jak i zespołu spustowego.

Z góry dziękuję!

• 1 month later...
Posted

Siemka.Wiecie może co mam zrobić aby zwiększyć zasięg broni? po 15 metrach nagle kulka idzie w dół a strzelam na 0.20g czy 0.25 MadBulsa pomogą?

Jak wiemy ta broń nie ma niestety regulowanego Hop-Up