Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[Oficjalny] Strzelby C401 / C501 [Bison]

Recommended Posts

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

a tak z czystej ciekawości jak juz się ktoś zajmuje ASG od dawna i np chciałbym kupić replike do powiedzmy 1000 to lepiej elektryk czy gaziak?

Edited by Malyy
Posted (edited)
a tak z czystej ciekawości jak juz się ktoś zajmuje ASG od dawna i np chciałbym kupić replike do powiedzmy 1000 to lepiej elektryk czy gaziak?

Zdecydowanie elektryk

U krakmanów pojawiły się 2 nowe szoty

i w przystępnej cenie http://www.taiwangun...tguny-c006.html :icon_biggrin:

Tak, wiemy, są już od dwóch tygodni :>

Edited by smuleee
Posted (edited)

Bizon lepsiejszy. Elektryk tańszy w obsłudze. Chyba, że masz na myśli karabinki na gaz. One lepsiejsze od elektryków, większy realizm i inne wypasy, ale za 1000 zł, to kupisz cztery magi i gaz.

Edited by smuleee
Posted

ale ja nie jestem narwany i poczekam. Chce wiedzieć poprostu ktory lepszy :)

i tak zamieżalem kupowac dopiero w okolicach maja :) noo moze czerwca :)

chyba ze jakos wezmie mnie na szybszy zakup.

Wiec AGM lepszy :)

• 2 weeks later...
Posted

Mam pytanie: jak wyglądają szczęki maga w Bizonie i w tej 870'tce full-metal, którą Krakman miał na stanie? Bo w pompkach Double Eagle mieliśmy typowo AEGowy okrągły otwór z zasuwką i o krótkich magach G&P można było zapomnieć. Jeżeli tutaj są normalne springowe/gaziakowe szczęki, to najprawdopodobniej Bizon jest 1:1 zerżnięty ze sprężynowego Maruzena i powinny do niego pasować części od G&P.

Posted

Nie wiem może ktoś mnie wyśmieje albo powie,że fpsy to nie wszystko,ale moim zdaniem bison lepszy bo ma o 40 fpsów więcej.

Mosberg ma natomiast 300 a bison 340,ktoś na forum mówił,że porównywał obie pompki i bison wyszedł lepiej :D

Posted

Mam pytanie: jak wyglądają szczęki maga w Bizonie i w tej 870'tce full-metal, którą Krakman miał na stanie? Bo w pompkach Double Eagle mieliśmy typowo AEGowy okrągły otwór z zasuwką i o krótkich magach G&P można było zapomnieć. Jeżeli tutaj są normalne springowe/gaziakowe szczęki, to najprawdopodobniej Bizon jest 1:1 zerżnięty ze sprężynowego Maruzena i powinny do niego pasować części od G&P.

Metalowa 870ka (Hi power 870, 8870 czy jak ją zwał) to raczej na pewno zrzyna 1:1 z Maruzena. Przynajmniej na tyle na ile mogę się zorientować widząc fotki bebechów Maruzena. Magazynek ma oczywiście szczęki i ten od G&P powinien pasować. Ciekawi mnie natomiast jak jest w Bisonie. BTW - czy magazynek w Bisonie jest z metalu? Bo w 870 tak.