Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Tak jak w temacie, moja cm028 ma metalowe body tylko drewienka w karabinie z plastiku. Magazynek także metalowy, nie wiem jak to się stało.

Czy może nowa wersja wyszła karabinku? Na chrono ma średnią z 5: 380FPS.

Posted

Trzeba napisać do CM, że udało im się oszukać dwie osoby na tym, że wstawili w CM.028 metal, chociaż piszą, że wstawiają ABS. To jest niemożliwe, żeby ci wstawili metal, jeśli już to mogłeś trafić na błędny egzemplarz, w którym wstawili metal ale na 99,9% tak nie jest.

Posted

Panowie i Panie mam odpowiedź na wasze pytanie :]

Prawdopodobnie jest to model " Ak 47 " [ Tak się nazywa ] który wygląda dokładnie tak samo jak cm.028 z tą różnicą że jest wykonany z metalu :]

Sam kiedyś takiego serwisowałem i myślałem że to 028 ale to jednak było to :]

[ Chyba że w tym przypadku się mylę , najlepiej gdyby kolega podrzucił zdjęcia :] ]

Posted

Jak nie wiesz gdzie to przeczytaj go sobie jeszcze raz , ew. poproś kogoś aby ci przeczytał jeżeli nie widzisz .

Model o nazwie " Ak 47" a nie jakaś tam replika ak47 .

Dobrze że zauważyłeś to , że kolega kupił cm.028 ale gorzej że te modele nie wychodziły z metalowym body [ w odróżnieniu od modelu który ja podałem ] .

Jeżeli nadal jesteś ciekawy tego tajemniczego ak47 to może lepiej popytaj wujka google zamiast próbować rzucać tekstami w stylu dr.Housa