Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam! Przeczesałem forum czytając o butach Magnum Super, lecz tak na prawdę nie znalazłem nic ciekawego. Proszę o wypowiedzi posiadaczy, oraz osób, które miały z nimi styczność. Mają głównie służyć w lesie, cały rok. Drugie buty jakie mnie interesują to Bates - 8' Tactical Sport - 2260 ( http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=24_194&products_id=4692&name=Bates_-_8%22_Tactical_Sport_-_2260 ), lecz na forum praktycznie nic o nich nie ma. Czekam na wypowiedzi konkretne określające czy w tym przeżyję.

Pozdrawiam

Posted

Użytkuję 4 pary Batesów w tym 2260 które mam od 3 lat(moje pierwsze batesy). Buty były nieźle katowane, ale cały czas dawały radę. Jedynie raz musiałem odwiedzić szewca- jakimś cudem wyrwałem kawałek skóry z cholewki. 2 piwka i 5zł załatwiły sprawę- nie ma nawet śladu po tym incydencie:) Buciki są bardzo wygodne, podeszwa zapewnia dobrą amortyzację, nogi się nie pocą, dzięki plastikowym zapinkom szybko się je zakłada i zdejmuje. Buty te użytkuję również w pracy, dzięki "security friendly" nie muszę ich zdejmować przy bramkach.

Ogólnie buty warte polecenia:)