Mati2616 Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 Witam, w zeszłą niedzielę zamówiłem w powyższym sklepie ( http://rosomak-sklep.pl/ ) gun-a : Walther P99 Dao. Kupiłem go na wystawionej przez nich aukcji allegro. Na stronie pisze że produkt jest dostępny, a na aukcji allegro że wysyłka w 48h. Tak więc skusiłem się zakupiłem ponieważ już dawno chciałem go kupić a że cena bardzo spadła ( bo aż z 349 zł na 299 zł ) to postanowiłem go podarować sobie jako prezent pod choinkę ;p Wybrałem oczywiście opcje dostawy za pobraniem więc nie powinienem na nic czekać. We wtorek wysłałem mail-a czy został już wysłany, natomiast rozczarowałem się odpowiedział gdyż odpowiedź brzmiała - " W tym czasie nie mamy na stanie magazynu " , choć wystawionych jest 13 sztuk ... Oczywiście gun jak nie był wysłany tak nie jest ... Co o tym i o nich myślicie ? ... Quote
Bart_Forrester Posted December 27, 2010 Report Posted December 27, 2010 Nie musisz się pytać o możliwość, piszesz, że chcesz anulować i tyle. Quote
Mati2616 Posted December 27, 2010 Author Report Posted December 27, 2010 Dobrze się stało że poczekałem. Pani ze sklepu bardzo mnie przeprosiła, ale jest sama z wszystkim, ponieważ rozwiązała umowę z pomocnikiem. Pistolet dla mnie został zamówiony, choć prawdopodobnie jest już na stanie magazynu jedna sztuka ;) Gun dzisiaj został wysłany priorytetem ;p Powinien dojść jutro lub pojutrze ;) Quote
Recommended Posts