Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Czy ta czapka sie nadaje do asg?

Recommended Posts

Posted

Zdecydowanie nie. Jest zbyt mało taktyczna a i będzie kupowana na alegro a nie w sklepie z demobilem. ;p

Oczywiście że się nadaje. Do asg mało rzeczy się nienadaje.

Posted

Szerokość daszka musi stanowić 1/3 obwodu czapki. Tu masz regulację więc może się udać ale lepiej zmierz bo inaczej nie będzie się nadawała. I ważne: musisz (ale to koniecznie musisz) założyć taki temat jeszcze w kilku działach bo na razie tylko 2- przez to czapka może poczuć się niedowartościowana a niedowartościowana czapka nie nadaje się na strzelanki.

Posted

Szerokość daszka musi stanowić 1/3 obwodu czapki. Tu masz regulację więc może się udać ale lepiej zmierz bo inaczej nie będzie się nadawała. I ważne: musisz (ale to koniecznie musisz) założyć taki temat jeszcze w kilku działach bo na razie tylko 2- przez to czapka może poczuć się niedowartościowana a niedowartościowana czapka nie nadaje się na strzelanki.

Spokojnie bo jeszcze czapka popełni samobójstwo...Tomek0237 kup sobie może lepiej kapelusz,co?

Posted (edited)

Nic tylko czekać aż ktoś zapyta czy te gacie albo skarpetki nadają się do ASG ... :sciana:

Ludzie, co się z tym światem dzieje?? :icon_rolleyes: :bialaflaga:

Edited by MAJOR762
Posted

ależ przecież te autka na jednych z nich są prze taktyczne dzięki nim nikt nie odróżni cię od zwykłego auta! a jeżeli obrócisz je na drugą stronę dostaniesz kamuflarz predatora i będziesz miał 9213619278% do lansu a tylko to i fps'y się liczą w asg, tak przy okazji jeden zamknięty temat ci nie wystarczy?

Posted (edited)

Nic tylko czekać aż ktoś zapyta czy te gacie albo skarpetki nadają się do ASG ... :sciana:

Ludzie, co się z tym światem dzieje?? :icon_rolleyes: :bialaflaga:

Abra kadabra- jako ze ostatnio cos nie ma grzechotnika, a on jest guru wsrod zielonych i eksperd od chinczykow , spelniam jego powinnosc :

To mam teraz kolejne pytanie.

Czy te skarpetki nadają się na ASG?

http://allegro.pl/bezuciskowe-zdrowotne-skarpety-bawelniane-39-42-i1366913300.html

No bo chce w nich chodzić po drzewach, lasach i jeziorach i nie wiem czy dadzą rade.

Czy dobrze będą się komponować z mundurem wz.93?

Btw: pamietajcie panowie, ze tu jest podforum dla zieleniny wiec jechanie, ciupanie i robienie z nich szpagatow owocuje banem.

Edited by johny13
Posted

Abra kadabra- jako ze ostatnio cos nie ma grzechotnika, a on jest guru wsrod zielonych i eksperd od chinczykow , spelniam jego powinnosc :

Btw: pamietajcie panowie, ze tu jest podforum dla zieleniny wiec jechanie, ciupanie i robienie z nich szpagatow owocuje banem.

Zacytowałeś fragment mojego postu, przedstawiając mnie jako trolla. Dziękuję. :P

Posted

Coś w tym jest :) Swoją drogą to już raz zamykałem ten temat...hmmmmm...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...