Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Już byłem na 5 strzelaniach i biegałem po 5godzin w stroju od kolegi pozyczonym.Po prostu jesteście amatorami,którzy nie mają pojęcia o ASG.przykro mi,ale tak jest

Znawca? Uważasz siebie za znawce który prawdopodobnie nie wie jak wygląda kamuflaż wz.93?

Jesteś mięczakiem który nie wie gdzie stawia się kropkę w zdaniu, nie wiesz jak konstruuje się zdanie z przecinkami...

Edited by wiciu_AK
Posted

Widzisz, niektórzy ludzie z tutaj obecnych grają w ASG ponad 5 lat, więc mają raczej większe doświadczenie. Ja gram od 4 lat i wiem, że im więcej szpeju, tym gorzej. Jeżeli nie grasz w MILSIM'ach to wystarczą pasoszelki z podstawowym zestawem ładownic. Np, jak ja mam, pasoszelki z MIWO, 3x3 magi, kieszeń na kulki, manierę, camela i kaburę udową. Z każdą kolejną wg. zbędną ładownicą tylko się dociążasz. Na zimę możesz jeszcze jakieś małe cargo z termosem i bułą/batonem. Na strzelanki do 12h taki zestaw jest the best one.

Posted (edited)

Jak chcesz, to kup sobie tę kamizelkę, włóż 12kg wkłady, pobiegaj, ale jak będziesz miał potem problemy z kręgosłupem, to nie zwalaj na forumowiczów.

I feel ban in the air...

Edited by Yfronus
Posted

Wiara ale zdajecie sobie sprawę, że jesteście równie śmieszni jak gościu który założył ten wątek?

Dla tego zaprawdę powiadam wam - dajcie se siana z tą napinką.

Posted (edited)

A ja wyczuwam tu zaiste dobrego trolla. gość pewnie teraz siedzi sobie na kanapie parówą do góry, pije herbatkę i brechta z tego, że tak łatwo was strollował :hahaha: Sorry, wiem że nic ten post nie wnosi do tematu, ale nie mogłem się powstrzymać....

Edited by kreciu92
Posted

Przeciez od początku mówiłem ze chodzi mi o MILSIM.myślałem,że wy mi tu gadacie,że na milsim czym mniej balastu tym mniej,dlatego wziąłem was za amatorów.

Bo się na niczym nie znacie.Ale i tak większość z was to chłopcy,którzy sie nie znacie tak jak Wiciu czy yfronus itp.

Posted (edited)

No i widać że troll. Ty zamiast jakiejś gównianej kamizelki 12kg kup sobie ZBROJĘ PŁYTOWĄ, karego konika i błyszczący mieczyk. Albo nie, bo konik będzie dźwigał te 40kg ciężaru. Więc lepiej tylko zbroję i mieczyk.

EDIT: "czym niej balastu tym mniej..." dokończ, bo nie wiem o co ci chodzi.

Edited by denvey
Posted

A na czym mam sie znać? Ja się w ogóle nie znam. Już mi to udowodniłeś :( Ale jak chcesz targać zbędne kilogramy, to jak najwięcej. Będziesz czoko i dżezi.

Posted

Wiara ale zdajecie sobie sprawę, że jesteście równie śmieszni jak gościu który założył ten wątek?

Dla tego zaprawdę powiadam wam - dajcie se siana z tą napinką.

Dokładnie, zostawcie ten temat, gość który założył wątek myśli że nikt tutaj nic nie wie o AS... ehhh szkoda słów i nerwów na pacana.

Posted

To jak chcesz na MILSIM'y to ja nie wiem. Ja byłem na jednym, na którym do mojego oporządzenia zabrałem 60l plecaczek. A w środku namiot na 2 os. i śpiwór. Do tego zapas wody i trochę zimnego żarcia. Mhm, trochę. Ale w cholerę ważyło. Ale to był wypad na 3 doby po raz pierwszy, wiec nie wiedziałem co dokładnie mam wziąć.

Posted

Ależ Panowie, jak wy możecie się wypowiadać jak jesteście nooby i nic nie wiecie? :biggrin:

A tak na serio to nie karmcie trolla. BTW jest na sali mod? Myślałem, że ja jestem głupi i piszę pierdoły, ale ów "szpetz" mnie przebił. A to oznacza już taki poziom wypowiedzi, który należy uciąć wyrzucając topic do kosza.

Posted (edited)

coś nie widzę byś wspominał o MILSIM'ach...

nawet jeśli, to zmartwię Cię, nie ma sensu dociążanie się bez powodu. Nigdy.

A przy okazji 5 strzelanek na pożyczonym szpeju to wystarczająco na znacznie wymagającą grę? Bo coś nie przekonałeś mnie. Tym bardziej jak się pytasz o coś, co dla każdego jest oczywiste.

Profesjonalisto

Edited by t0m3k
Posted

Dobra znawcy...

@t0m3k - najwięcej się udzielasz to pocisnę po Twoim ostatnim poście - np. na milsim48h w zasadach masz wyraźnie zaznaczone co dają kamizelki balistyczne.

Także pisanie tekstów w stylu: "nie ma sensu się bez sensu dociążać" to możesz sobie darować.

Pierwszy z brzegu przykład Twojego braku kompetencji.

Jak by mi się chciało mógłbym znaleźc więcej powodów dla których nie powinieneś się w tym wątku odzywać...

Posted

Misiekebr15- najpierw zadajesz pytania a potem obrażasz ludzi, którzy chcą ci pomóc...nie ładnie...tak się nie robi. Pozatym przez takie rzeczy jesteś jedną nogą w banie.

Sprzęt noszony na imprezach będzie się różnił w zależności od wykonywanych przez nas działań. Wiadomo, że na simach balistyka wchodzi w grę i ma sens. Tyle, że wiadomo, długie patrole i balistyka ważąca 12kg nie idzie w parze... przy szturmie, w budynkach, czy krótkich działaniach terenowych- jak najbardziej.

Na zwykłe spotkania weekendowe myślę, że faktycznie nie ma sensu tak się obciążać, ale jeśli chcesz się hartować w ten sposób, bardzo proszę, nic nie stoi ci na przeszkodzie.

Posted

Tej, ale o co wam chodzi z tym 12 kg?

Sama kamizelka waży może z 2 kg- tyle co dżinsy...

Trzeba by było mieć wkłady i do tego płytę stalową z przodu, żeby ta kamizelka miała niecałą 12...

A na milsimach dopuszcza się znacznie mniejsze obciążenia.

Ja proponuje nie powielać jak mantrę dannych z początkowych postów- bo wychodzicie na debili w tym momencie.

Posted

Dziwne że ten temat tyle się trzyma ;) Powinien zostać ******** w kosmos, ale pewnie chodzi o to, że "uśmiechnięty użytkownik to szczęśliwy użytkownik" że sobie pozwolę Fokę zacytować :>

Posted

Poprośmy Fokę by wrzucił go do jakichś zajefajnych tematów, bo z tego kolejne pokolenia sie będą śmiały! A mi nie chce się wklejać wszystkiego do tego tematu o najśmieszniejszych postach.

Posted

Poprośmy Fokę by wrzucił go do jakichś zajefajnych tematów, bo z tego kolejne pokolenia sie będą śmiały! A mi nie chce się wklejać wszystkiego do tego tematu o najśmieszniejszych postach.

A ja proponuje zostawić ten temat. Ku przestrodze...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...