Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Mam jedną w rozmiarze M.

Mimo trochę rozmazanych napisów każdy daje się nabrać, że to prawdziwe :D

Lepszej kopii nigdzie nie widziałem, robione crash-testy za pomocą młotka oraz upuszczenia z dwóch metrów (nic się nie stało).

Gorąco polecam jak za 1.5x ceny plastikowych wydmuszek które można co najwyżej cementem/piaskiem wypełnić.

Posted

A co, tak Ci przeszkadza, że napisał coś więcej ? Nie przesadzaj.

Znajomy ma te repliki i dla przykładu, rozmiar M jest chyba nawet ciut cięższy niż oryginalne SAPI. Nie wiem jak z innymi rozmiarami.

Posted

Witam

Mam jeden komplet tych płyt (niestety tylko Side SAPI). Porównując je z oryginalnymi Side SAPI można dojść do wniosku, że repliki są wykonane dość dobrze jeżeli chodzi o odwzorowanie oryginałów. Profilowanie jest niemal identyczne, podobnie wymiary (różnica chyba może na zasadzie milimetrów). Niestety nie mam możliwości porównania replik SAPI z oryginalnymi (nie miałem jednocześnie normalnych i tych), jednak biorąc pod uwagę odwzorowania płyt bocznych, można zakładać, że normalne płyty również odzworoane zostały dość dobrze.

Mam nadzieję, że chociaż trochę to pomoże.

• 2 years later...
  • 1 month later...
Posted

witam

mam prawdopodobnie tą kamizelkę

http://www.taiwangun.com/wyposazenie-taktyczne/kamizelki-taktyczne/bojowa-kamizelka-taktyczna-z-systemem-qr-woodland-acm.html

prawdoopdobnie ponieważ ta ma pojedyńcze ładownice, a moja ma podwójne, tak to reszta się zgadza. Do tej kamizelki płyty takiego kształtu będą pasować

http://allegro.pl/plyty-balistyczne-sapi-swimmer-cut-i3156400811.html

jeżeli tak to jak dobrać rozmiar płyty? Obecnie mam wstawione pianki wycięte w kształt kwadratu połączonego z półkolem :) jestem drugim właścicielem i tak już dostałem :)

Posted

Miarki w domu nie masz? Bierzesz i mierzysz. Wymiary na aukcji masz podane. Pomijam to, że wkładanie takich atrap do tej kamizelki nie jest zbyt opłacalne. Lepiej dołożyć i kupić jakiegoś dobrego chesta.

• 1 month later...
Posted (edited)

Witam chciałbym się dowiedzieć czy te płyty są dobrze wyprofilowane i czy na dobrej wysokosci przyciete ??? Porównywal je juz ktos z oryginalnymi wkladami?

Edited by Mefju
  • 3 weeks later...
Posted

porównywałem je z XL i są wzorowo wykonane . Jedynie co odbiega od normy , to ze oryginalne sapi pod kordurą mają cienką gąbkę a w mojej replice tego nie ma ( replikę kupiłem jakieś 3 lata temu , teraz może producent ma inną technologie ) ogólnie jestem bardzo zadowolony i z czystym sumienie mogę je polecić

• 10 months later...
Posted

Czy ktoś z Was ma jeszcze namiar na wytwórcę? Aukcje z allegro zniknęły, a nie mam informacji, co do autora. Chyba że znacie innego twórcę podobnych kopii w rozmiarze L?

• 9 months later...
Posted

Odkopię trochę...

Ten kolega robi te płyty:

http://wmasg.pl/pl/profil/show/4328

Doszły do mnie tydzień temu (Sapi swimmer cut. M) są bajeczne jeżeli chodzi o wykonanie. Jedna płyta była minimalnie krzywa, ale mi to nie przeszkadza. Kontakt z użytkownikiem celujący, podobnie jak czas realizacji zamówienia. W planach mam wykonanie oznaczeń i wykonanie imitacji naklejki kontraktowej. Polecam z całego serca