adrock91 Posted December 4, 2010 Report Posted December 4, 2010 http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?products_id=1600 ma ktoś tego AEGa, może się wypowiedzieć, kupować czy nie kupować ? Quote
Janek Posted December 4, 2010 Report Posted December 4, 2010 Za tą sumę możesz kupić dobre i sprawdzone JG/Cyme. Po co eksperymentować ? Quote
Syriuszzabujca Posted December 4, 2010 Report Posted December 4, 2010 Dokładnie , jak kolega mówi JG,CM sprawdzone :) Quote
adrock91 Posted December 4, 2010 Author Report Posted December 4, 2010 rzecz w tym czym firma AEG jest. Z tego co mi odpisał jeden airsoftowiec na You Tubie pod filmikiem o gunie AEG firma AEG to właśnie JG które przeniosło się do Hong Kongu. Jeśli to prawda - mogę zaryzykować, bo już mam Marpata i do bycia "wannabe marine" brakuje mi Mki :) Quote
camus18 Posted December 6, 2010 Report Posted December 6, 2010 Po co ryzykować skoro Możesz natrafić na shit? Nie lepiej wziąść coś polecanego? Choćby M'kę od JG. Miałem w rękach i jest bardzo przyjemna. Osobiście olecam dozbieranie do M4 Universal Version od ICS'a i później bawić się ew. w zmiane body itp itd. bo już mam Marpata i do bycia "wannabe marine" brakuje mi Mki :) I beville i IBA i MICH'a i wielu innych xD hehe spox Hoah Pozdro Camus Quote
Kiekos Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 (edited) Czy ktoś miał z tą firmą (AEG) w ogóle do czynienia? Jeśli tak, to jakie wrażenia i porównanie do innych replik w tej klasie - JG, Dboys, etc. Pozdro, Kiekos Edited December 11, 2010 by Kiekos Quote
Rubens Posted March 15, 2011 Report Posted March 15, 2011 (edited) Pisze dopiero teraz bo zobaczyłem ten temat :) posiadam replika firmy AEG dokładnie m4 sr15 i powiem ze wrażenia na temat tej repliki są bardzo pozytywne . Wykonanie ispasowanie według mnie na wysokim poziomie . Wszystko co ma być metalowe jest metalowe( a dokładnie aluminiowe) reszta wykonana w bardzo przyzwoitego abs czy plastiku , zasięg dobry jedyna wada jest to ze na niektórych sklepach podają rożne moce fps wiec może być trochę mniej niż w rzeczywistości . Podsumowując repliki tej marki są sladsze w stocku niż chinole ale materiałem i spasowaniem biją na je na głowe . Idealna baza do tuningu Pozdr Rubens Edited March 15, 2011 by Rubens Quote
Bart_Forrester Posted March 15, 2011 Report Posted March 15, 2011 Pisze dopiero teraz bo zobaczyłem ten temat :) posiadam replika firmy AEG dokładnie m4 sr15 i powiem ze wrażenia na temat tej repliki są bardzo pozytywne . Wykonanie ispasowanie według mnie na wysokim poziomie . Wszystko co ma być metalowe jest metalowe( a dokładnie aluminiowe) reszta wykonana w bardzo przyzwoitego abs czy plastiku , zasięg dobry jedyna wada jest to ze na niektórych sklepach podają rożne moce fps wiec może być trochę mniej niż w rzeczywistości . Podsumowując repliki tej marki są sladsze w stocku niż chinole ale materiałem i spasowaniem biją na je na głowe . Idealna baza do tuningu Pozdr Rubens poważna, rzeczowa recenzja, rzeczywiście. A ja głupi myślałem, że Asia Electric Guns to chińska firma... Quote
Rubens Posted March 16, 2011 Report Posted March 16, 2011 (edited) poważna, rzeczowa recenzja, rzeczywiście. A ja głupi myślałem, że Asia Electric Guns to chińska firma... Co mam lesio rzecz to nie ma w niej duzo informacji ale staralem sie przynajmniej wypisac jakies informacje na szybko i pomóc przyblizyć tą firme innym którzy pierwszy raz o niej szłyszą . Jesli ktos bedzie chcial napisze pełna recenzje . Oczywiscie w miare swoich możliwosći :blush: Edited March 16, 2011 by Rubens Quote
Didi Posted March 16, 2011 Report Posted March 16, 2011 Chodzi tu o to, że piszesz, że replika słabej chińskiej marki jest w wykonaniu lepsza od innych chinoli. To co Ty trzymałeś zabawkę z kiosku, że tak to porównujesz? Quote
Rubens Posted March 16, 2011 Report Posted March 16, 2011 Moze porównywalem z Pj i jg moze trafil mi sie jakis lepiej wykonany Quote
Brenten Posted March 16, 2011 Report Posted March 16, 2011 @Didizip- Koledze chodziło o moc repliki a nie o jakośc wykonania. Czasem trzeba czytac ze zrozumieniem. Quote
Didi Posted March 16, 2011 Report Posted March 16, 2011 Podsumowując repliki tej marki są sladsze w stocku niż chinole ale materiałem i spasowaniem biją na je na głowe . Idealna baza do tuningu Quote
Recommended Posts