johny13 Posted December 4, 2010 Report Posted December 4, 2010 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=1trMfDyutsI&feature=related Gdy to zobaczylem to myslalem ze mi szczeka opadnie z wrazenia. Jedyne co moglem powiedziec i jedyny komentarz jaki mi sie nasunal to " :icon_eek2: kur warszawa nie hoduje " Japonska inwencja nie zna granic :icon_mrgreen: Po nizej zdjecie oryginalu: Biorac pod uwage ilosc oryginalnych czesci od RAK'a dostepnych na polskim rynku , az rece korci aby je zakupic. Kolejny projekt ktory musi zostac zralizowany :icon_mrgreen: Edited December 4, 2010 by johny13 Quote
Olek96 Posted December 4, 2010 Report Posted December 4, 2010 Troszeczke niewymiarowy, ale efekt świetny.. no i Hymn w japońskim filmiku :D Quote
Guest (ID:6452) Posted December 4, 2010 Report Posted December 4, 2010 Średnio podobny... ALe gdyby była na rynku replika tej broni to był bym zainteresowany. Czemu musi? Kto komu karze i kto to kupi? Nikomu się to nie opłaci niestety :( Quote
Terenowy Posted December 29, 2010 Report Posted December 29, 2010 Można też kupić bardzo tanio zdekowanego. Quote
mefisteso Posted January 8, 2011 Report Posted January 8, 2011 Dlaczego mam wrażenie, że jakiekolwiek zainteresowanie z zewnątrz airsoftowym RAKiem pojawiło się po jego występie w Call of Duty Black Ops... ^_^ Quote
Andej Posted January 8, 2011 Report Posted January 8, 2011 No i jeszcze w Rambo3 Polecam tą stronę Mój odnośnik jast o prawie wszystkich filmach i naszej broni w nich. Quote
Maza94 Posted January 8, 2011 Report Posted January 8, 2011 http://www.imfdb.org/index.php/PM-63 Quote
mefisteso Posted January 8, 2011 Report Posted January 8, 2011 Ale wy mówicie o filmach, a w grze pojawił się chyba po raz pierwszy. Tymbardziej, że Black Ops to najbardziej zhypowana gra zeszłego roku i ma ogromną sprzedaż. Quote
moskit Posted June 1, 2011 Report Posted June 1, 2011 ALe gdyby była na rynku replika tej broni to był bym zainteresowany. Airsoftowy egzemplarz wz63 firmy Tanaka jest do sprowadzenia do Polski poniżej 2000zł (wliczając wysyłkę, cło, VAT). Zdekowana broń kosztuje około 1000zł. Quote
Guest (ID:6452) Posted June 2, 2011 Report Posted June 2, 2011 Taa ale zobacz że działa cokolwiek... dziwnie. Quote
rumak Posted June 2, 2011 Report Posted June 2, 2011 Taa ale zobacz że działa cokolwiek... dziwnie. Działanie zawsze by można poprawić. Ale pokaż się z takim czymś, to dopiero lans;) Piękna rzecz szkoda, że niedostępna;( Quote
moskit Posted June 2, 2011 Report Posted June 2, 2011 Działa z otwarto-zamkniętego zamka, dla zmylenia przeciwnika ;-) Na filmie pokazane jest działanie z gazem w magazynku, podczas gdy model jest zaprojektowany do zewnętrznego sprężonego powietrza lub CO2. Z green gasem działa... średnio. Dostępna jest akurat jedna sztuka. Quote
rumak Posted June 2, 2011 Report Posted June 2, 2011 Działa z otwarto-zamkniętego zamka, dla zmylenia przeciwnika ;-) Na filmie pokazane jest działanie z gazem w magazynku, podczas gdy model jest zaprojektowany do zewnętrznego sprężonego powietrza lub CO2. Z green gasem działa... średnio. Dostępna jest akurat jedna sztuka. A może byś się tak pochwalił gdzie jest dostępna, nie bój się nie ukradnę Ci jej;) Quote
moskit Posted June 3, 2011 Report Posted June 3, 2011 A może byś się tak pochwalił gdzie jest dostępna, nie bój się nie ukradnę Ci jej;) Nie mam się czego bać, gdybym chciał to bym po prostu kupił zamiast tu reklamować ;-) Swój egzemplarz sprzedaje znajomy kolekcjoner z USA. Quote
sjzmisiek Posted March 24, 2025 Report Posted March 24, 2025 Zrobiłem własnego i działa tylko z otwartego, tak jak powinien ;) Quote
Recommended Posts