Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam, mój znajomy ma problem z tą repliką. Otóż dzisiaj mu przyszła, postrzelał troche i tu zonk. Replika się zacina, nie chce oddać strzału (słychać takie tyk, tyk). Bateria jest o napięciu 9,6v, naładowana. Co to może być?

Posted

miałem podobny problem przy eMce od Krakmanów. Po prostu były źle podpięte kabelki, a konkretniej źle był wtyk. Wystarczy odesłać na gwarancje i po sprawie (o ile jest).

Posted

Problem tkwi w EBB. Znajomy powiedział że coś się ułamało przy EBB i bez niego replika strzela normalnie. Nie pozostaje koledze nic innego jak wysłać na gwarancje. Miejmy nadzieję że po przyjściu od serwisu nie będzie powtórki z rozrywki.

Posted (edited)

tylko powiedźcie mi jedną rzecz, jak dobrze pamiętam 30 listopada był już pokaźny mróz, a jak dobrze pamiętam akumulatorki nie lubią mrozu, prawda?

Tak samo mam ja z TM Famas SV i mój kolega z cymą.037

Edited by chrislacorunna
  • 2 weeks later...
Posted

o ile jeszcze nic nigdzie nie wysłaliście SPRÓBUJCIE tylko odkręcić delikatnie silnik znaczy tą śrubę dociskową, tylko nie za dużo bo będzie piłować zębatki ale jak to nic nie da to tylko gwarancja bo niema co rozkręcać nowej repliki, a tak to spróbujcie na innych bateriach czy też zacina.

Posted

Chyba mam dokladnie ten sam problem.

Replika po jakies pol godzinie dzialania przestala strzelac. z silnika wycjodza odglosy jakby silnik sie scieral.

Mysle ze to samo.

Czy karabin po zmianie tłoka dziala juz normlanie?

• 4 weeks later...
Posted

Witam mam zamiar kupić replike ASR101 Full Metal EBB[APS] ale nie znam sie na nich czy mógł by mi ktoś powiedziec czy ona jest dobra czy nie.Bardzo Proszę o odp