MrDziku Posted November 23, 2010 Report Posted November 23, 2010 (edited) a więc tak mam dylemat czy Ak47 beta specnaz JG (JG 0509) czy P90 TR (GFP90) linki : AK-47 P90 TR z jednej strony AK wydaje się fajny ale wydaje mi się trochę "mały" jak na AK Jak pierwszy raz zobaczyłem tego AK myślałem że to nie AK z drugiej strony P90 jest idealne od strony technicznej ale nie wiem jak jest z mechaniczną (wiem o problemach z selektorem ognia) a teraz druga część mojego dylematu : Pozostałe wyposażenie (stare się trochę "popaliło" ): Akumulator(AK) 9,6 2000 mAh - LINK Akumulator(P90) 9,6 2000 mAh - Link Ładowarka - Link Magazynek (do AK Hi-Cap lub Do P90 2x Low-Cap) : AK magazynek LINK Magazynek P90 LINK Piszecie Swoje Opinie o tych produktach / Swoje produkty w podobnych cenach Z Góry Dzięki Pozdrawiam MrDziku Edited November 23, 2010 by MrDziku Quote
Tuksiak Posted November 26, 2010 Report Posted November 26, 2010 P90 KLIK BETA z JG KLIK Miłego czytania i jeszcze jest taka opcja "szukaj". Jak nie będziesz potrafił wyciągnąć wniosków z tych dwóch tematów, przesiądź się na warcaby, bo szachy będą za skomplikowane. :). Quote
Recommended Posts