Imil Posted November 20, 2010 Report Posted November 20, 2010 (edited) Witam. Zobaczyłem te okulary nie są one drogie bo w przeliczeniu na nasze polskie złote wyjdzie jakieś 50zł, ale teraz czy ktoś może się o nich coś wypowiedziec, jeżeli niezbyt pochlebnie to prosiłbym o podanie swego typu lepszych okularów, będą one wykorzystywane w zielonej taktyce bo do czarnej mam Bolle x800, ale ewentualnie jakies okularki do zielonej, które by wytrzymały jak najwięcej cena myślę ze do około 50 zł max 60-70 ale wolałbym się trzymać dolnego pułapu. Dziekuję i serdecznie pozdrawiam. Edited November 20, 2010 by Imil Quote
Szaszłyk Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 1. Za taką cenę kupisz sobie sprawdzone Uvexy, o których przeczytasz na forum. 2. Naucz się używać znaków interpunkcyjnych. Quote
Puloman Posted January 24, 2016 Report Posted January 24, 2016 Trochę lat minęło, ale bez sensu otwierać nowy temat ;). Kobieta upodobała sobie takie okularki: http://gunfire.pl/product-pol-1152209094-Okulary-Industrial-Male-by-Wiley-X-przezroczyste.html Używa ktoś może takich? Testował je? Jak wrażenia? Do wyboru są jeszcze najzwyklejsze uvexy. Quote
Yahalom Posted January 25, 2016 Report Posted January 25, 2016 Mam takie: http://gunfire.pl/product-pol-1152209088-Okulary-Platinum-Male-by-Wiley-X-zolte.html Wykonanie bardzo pozytywne, generalnie trzymają poziom. Chciałbyś coś konkretnego wiedzieć? Quote
Puloman Posted January 25, 2016 Report Posted January 25, 2016 Dostałeś w nie kiedyś kulczeką? Jak bardzo parują? Quote
Yahalom Posted January 25, 2016 Report Posted January 25, 2016 "Postrzał" się jeszcze nie zdarzył, więc nie jestem w stanie powiedzieć jak się wizjer zachowuje po trafieniu. Niemniej jednak, myślę że będzie ok. Co do parowania to chyba nie będę najlepszym przykładem - mnie potrafi WSZYSTKO zaparować, włącznie z Bolle X800 :teeth: Natomiast muszę przyznać, że w UVEXach (X-one i I-VO) było znacznie, znacznie gorzej. Na razie te Remingtony dają jako tako radę pod tym względem :) Quote
Recommended Posts