Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

W tej cenie to dobre jest też SWD A&K.

Z tym, że naprawdę porządna "sniperka" to VSR-10 z tuningiem za 2k, albo inne M24 CA za 2,5k

Nawiasem mówiąc, po co ci kolejna replika, jak dopiero co pytałeś o ładowanie akumulatora?

Aha i jeszcze o FAMASa: http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/107335-pytania-o-asg/

:spam:

W ciągu jednego dnia założyłeś 3 tematy, z których każdy jest bez sensu, bo o wszystkim już było. Niech tylko jakiś mod cię dorwie to :teeth: :maniak_jezyk:

Edited by wiciok
Posted

Powinna być opcja, że posta można napisać dopiero po byciu zarejestrowanym z 7 dni - każdy by miał czas żeby sobie poczytać forum. A w przypadku takiego tematu - kasacja konta.

Posted

Yhy zgadzam się , forum automatycznie powinno banować gdy ktoś napisze temat "tania SNIPERKA , itd"

Człowieku skąd ty się wziąłeś , ja wiem że może masz 12 lat , ale już w tym wieku uczą w szkole budować dość złożone zdania i poprawne opisywanie danego tematu już nie mówiąc o poprawnej odmiany angielskich słów , wiec proszę nie kalecz języka polskiego.

Po drugie jak byk masz przyklejone tematy a tam wszystko ładnie opisane więc skończ zakładać XX tematów.

Zapomniałem , życzę miłego zakupowania SNIPERKI :P

Posted

Człowieku skąd ty się wziąłeś , ja wiem że może masz 12 lat , ale już w tym wieku uczą w szkole budować dość złożone zdania i poprawne opisywanie danego tematu już nie mówiąc o poprawnej odmiany angielskich słów , wiec proszę nie kalecz języka polskiego.

To powyżej nazywasz poprawnie złożonym zdaniem ? Nie wiem do jakiej szkoły chodziłeś :hahaha:

A co do wątku - słowa "tania" i "niezła" trochę się wykluczają jednak nie tak bardzo jak "tania" i "najlepsza".

Proszę bardzo - niezła snajperka -> SVD

Posted (edited)

Kolejny raz moja teoria się potwierdza:

Proszę bardzo - niezła snajperka -> SVD

# Grupa Nowi 
# Postów 1 
# Rejestracja 13-listopad 10 

Rany, błagam, zieloni! nie doradzajcie innym zielonym bo doradzacie bzdury.

Nie istnieje snajperka za 600zł. Za 1600zł też słabo.

"Posty napisane przez osoby z małym stażem na forum, same będące "zielonymi", a wprowadzające innych użytkowników w błąd lub podające nieprawdziwe/nieprawidłowe informacje będą kasowane bez uprzedzenia. Osoby wielokrotnie zamieszczające tego typu posty będą miały blokowane konta. "

źródło: http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/27970-zasady-formuowania-postow-na-forum-zielonych/

Edited by dexterkrak
Posted

Za 2600 już tak. A jeśli chcesz coś snajperko podobnego to też ci poradzę kupić to SWD. Ale dobry elektryk będzie miał nad tobą przewagę zasięgu. Ty z ukrycia bang, on wiwiwiwiwiwiwiwizium. I leżysz.

Posted (edited)

Hmm... MAM !!! Kup to http://www.taiwangun.com/karabiny_snajperskie/sniper_rifle_svd_style_a_k-2268.html i za miesiąc zapewne odechce ci się "Sniperowania", i mnie poinformuj jak będziesz sprzedawał ja z chęcią okazyjnie po niskiej cenie zakupie.

Kargan, dexterkrak jest taki poważny bo ma już zapewne najzwyczajniej dość lenistwa "Elite CS AWP Sniperów", ponieważ praktycznie co dzień pojawia się identyczny temat : "Chcem ja sniperke 1000FPS, móśi bydź dopra i rozwaladź czażke dla koleki sa dżewem, i hce wydać max 400 złote.", dexterkrak jest zarejestrowany od 22 listopada 2005 roku, i teraz policz ile razy odpowiadał na takie tematy od tego szału można by było dostać.

Edited by karolus20
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...