Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam

Poszukuję repliki AEG M4, będzie to moja pierwsza repliki AEG, chciałem kupić G&P M4 SO od red wolfa ale z cłem i itp za dużo wyszło więc najlepiej M4 od G&G lub ICS, sklepy to wiekszość, poproszę linki do karabinku a także akumulator i ładowarka mają być wliczone w cenę. Cena to tak do 1200 zł

Zastanawiałem się nad http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=23_123&products_id=595

lub

http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=23_121&products_id=512

Jestem otwarty na propozycję

Edited by Kofeina
Posted (edited)

Ja tam mam ICS, i sobie go chwalę. Ma 2 częściowy gearbox, nawet ładne body, fajnie i szybko się go rozkłada ( w zasadzie wystarczy tylko coś długiego by wypchnąć 2 piny ), a całą górną część gearboxa można wymienić nawet przed wejściem do budynku ;]. Zasięg ma ładny jak na stockowe 330 fps. Są problemy na przykład z zawieszeniem taktycznym, tzn bardzo trudno znaleźć pasujące ucho ( sam musiałem ciąć i szlifować po czym po 3 godzinach okazało się że śruba trzymająca je jest za krótka :icon_confused:). Kolejnym minusem są ciut niestandardowe rozwiązania przez co czasem może być mało części, ale wg. mnie te rozwiązania są tego warte.

Ja kupowałem na madonion.

Edited by Mefisto94
Posted

Matek, w tej chwili to nawet boyi kosztują więcej niż 550zł, nowego niestety nic nie dostaniesz. Chyba że dołożysz 50zł i kupisz m4 universal ics, niestety trzeba jeszcze do tego dokupić ładowarkę i baterię.