Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Jakby co, to ja chyba mogę już grać. Zagrałem kontrolnie czy laga zbytniego nie ma i nawet fraga udało się złapać.

Jeszcze małe pytanko - do komunikacji głosowej muszę sobie kupić mikrofon i tyle? Czy jeszcze jakiś software zainstalować? Głupie pytanie w zasadzie, ale tak to bywa, jak na konsoli człowiekowi podają wszystko jak na tacy. :P

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

@ohtar

Tylko mikrofon.

Co do wmasgowiczów, nie jest ich tak wiele. Pierwszego dnia owszem, było dość dużo osób ale już następnego to może ze 2 z wmasga - widocznie nie spodobał im się trening a szkoda bo graliśmy już normalnie potem.

Na jutro ogarniam już po raz ostatni teraz ekipę godzina znana, gra będzie normalna - zapraszam

Posted

To ja się wytłumaczę z nieobecności - nie wiem dlaczego ale PB uznał że używam game hooka i jestem pobanowany na większości sensownych serwerów... Może update tego gówna pomoże, ech.

• 2 months later...
Guest Mati13k
Posted

Mógłbym być pilotem drużynowym i spełniać zachcianki wysadzenia na Słońcu, ale niestety Xfire'a nie toleruję. Jakość dźwięku jest gówniana, nic tam nie słyszę. Chyba muszę pobawić się sensownie w konfigurację.

Guest Mati13k
Posted

Być może, koledzy też nie narzekają. Jutro się tym pobawię. Skype powyżej 4 osób w konferencji potrafi zamulić grę ostro, ale to też można spróbować (tutaj jest najlepsza jakość dźwięku).

Dzisiaj latałem sobie Viperem na Muttrah City, zostałem zestrzelony, wyskoczyłem razem ze strzelcem w ostatniej chwili, a na ratunek przyjechała inna drużyna w konwoju z...... wózków widłowych. Dawno się tak nie uśmiałem. :D

Posted

@Kalash... :D

@Mati- może na GG się skusisz? Znaczy nie do gry, a do omówienia wszystkiego przed grą.

Skype w 4 osoby nie muli, uwierz mi :) No chyba że masz słabego neta i ostatnią wersję skajpa, wtedy to tak.

Guest Mati13k
Posted

6309343 - Matrix i Kałasz - napiszcie, tam uzgodnimy co i jak. Mamy jeszcze denveya do gry i jedną osobę ode mnie (opcjonalnie).

Posted

Opcje>Narzędzia>głos>jakość

Xfire jest o tyle dobre, że nie trzeba mieć serwa. Ale jak się już dorobiliśmy ts to tylko z tego korzstamy.

Skajpa nawet nie ma co brac pod uwagę jako komunikator "gamingowy".

Ogólnie coś słabo z reprezentacją wmasgową, bo grałem przez rok i prawie nikt od was nie grał, a teraz kiedy nie mogę to jest reaktywacja :icon_cry:

@mati

Jakie wózki widłowe, czy my przypadkiem nie mówimy o innej grze? Poza tym cobrą lata się wysoko i za górami, a hueyem lata się na janusza :biggrin:

Guest Mati13k
Posted (edited)

Nie wiedziałeś o wózkach widłowych w dokach na Muttrah City? Grasz 3x dłużej niż ja i o tym nie wiesz, wstyd! :P Co do Vipera (USMC Cobry już nie posiada) - gunner nie zdążył zdjąć AA na forcie więc wysokość niewiele dała.

EDIT: Huey'a też tam nie ma. ;) Jest Venom tak dla ścisłości.

Edited by Mati13k
Posted

Mati- Ty o tym wiesz, ja i inni teraz o tym wiedzą. Niestety większość graczy nie ma tak obszernej wiedzy jak Ty, My i Wy.

Tak samo w MEC nie ma T-90 a T-72...

Ale- IMO Viper wszedł niedawno ( znaczy modernizacja Cobry ). A takiej zmiany w liście zmian w patchach od 0.91 do 0.96 niezauważyłem.

Guest Mati13k
Posted

Mati- Ty o tym wiesz, ja i inni teraz o tym wiedzą. Niestety większość graczy nie ma tak obszernej wiedzy jak Ty, My i Wy.

Ale- IMO Viper wszedł niedawno ( znaczy modernizacja Cobry ). A takiej zmiany w liście zmian w patchach od 0.91 do 0.96 niezauważyłem.

Spoko, napisałem dla jasności, nikomu niczego nie zarzucam, nie każdy musi się interesować akurat takimi sprawami. Podałem to jako ciekawostkę. ;) A to czy w PR jest Viper czy Cobra można poznać po "pancernych" silnikach, a nie jednym (z owalną dyszą) z tyłu, jak w Cobrze.

Viper (właśnie ten czoper jest w PR) - http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f9/AH-1Z_Line_Drawing.svg

Cobra - http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b5/Bell_AH-1F_SUPER_COBRA.png

Posted

Nie wiedziałeś o wózkach widłowych w dokach na Muttrah City? Grasz 3x dłużej niż ja i o tym nie wiesz, wstyd! :P Co do Vipera (USMC Cobry już nie posiada) - gunner nie zdążył zdjąć AA na forcie więc wysokość niewiele dała.

EDIT: Huey'a też tam nie ma. ;) Jest Venom tak dla ścisłości.

A można screena wózka i jego lokacji? Serio nigdy o tym nie słyszałem a muttrah znam na pamięć. Ale mam takich kolegów, że gdybyśmy wiedzieli o tych pojazdach, to robilibyśmy wielkie ataki na wroga :biggrin: BTW jeszcze nie grałem na nowym paczu więc nie wiem jakie są teraz helikoptery na tej mapie, ale właśnie wcześniej był huey i viper [nie znam się na lotnictwie, zresztą cobra czy viper to jeden pies dla mnie :icon_razz2: ]

To prawda, nie raz się kłóciłem z kolesiami że to są właśnie T72. Łatwo się je rozpoznaje po tej "V" na przedniej płycie pancerza.

@rucznoi - no nie gniewoj sie na mnie, bana dostałem ^^ teraz dopiero płytkę od kumpla pożyczyłem ;)

Płytka za dużo Ci na bana nie pomoże, raczej musisz wziąć cd-key od kolegi :biggrin:

Guest Mati13k
Posted

Ano "grubo" było. :D

Panowie - podczas ładowania Shija Valley wywala mnie z gry. Spartaczony ten patch, ma ktoś jeszcze takie problemy?

Posted

Ano "grubo" było. :D

Panowie - podczas ładowania Shija Valley wywala mnie z gry. Spartaczony ten patch, ma ktoś jeszcze takie problemy?

Dobra, już wiem czemu nie znałem wózków. Bo po prostu nie ma ich na multi, a z botami nie gram.

Guest Mati13k
Posted

Ja akurat na multi nigdy nie próbowałem tam zajrzeć, jak gram na Muttrah to obsadzam Venoma lub Vipera ze znajomym, myślałem, że tu i tu są. ;)

PS Wiecie co z tą mapą?