Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

No tak ale niektorzy zamowili rzeczy ze snajpera przy wplacie kasy na konto :evil:

i co teraz ? przez takie cos mam problemy w domu i zapewne zakoncze swoja kariere w asg przez takich...no w ogule szkoda gadac o panach ze snajpera ... zero kompetencji .... ja czekam miesiac.... a nie dawno status zmienil sie na "wyslane"....to smiesze jest ;/ tak jak juz wczesniej pisalem ide z tym na policje bo nie ma sensu dluzej czekac a ja tego tak nie zostawie :evil: :evil: :evil:

pozdro i ...moze ktorys z panow ze snajpera zaglada tu czasem ? i sprawdza jaka sobie opinie wyrabia......fajnie bylo by panowie ze snajpera wytlumaczyli dlaczego telefony im nie dzialaja :| i dlaczego nie mozna sie z nimi skontaktowac bo to juz jest przesada :(

edit: znowu po napisaniu posta wchodze na ich stronke patrze.... a tu zas cos nowego dodali :| tego teraz nie czaje...sklep funkcjonuje dodaje nowe rzeczy a nie odpowiada !!!?? co to ma byc probujecie przyciagnac nowych naiwniakow :| :(

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmmm wiecei co , ja zamowilem na poczatku zeszlego tygodnia (chyba wlasnie w poeniadzialek tydzien temu) u nich kulki i dzis do mnie napisali tak:

Snajper ASG - centrum militarystyki

------------------------------------------------------

Nr zamówienia: 309

Szczegółowa faktura: http://snajperasg.pl/account_history_info....hp?order_id=309

Data zamówienia: 13 wrzesień 2005

Komentarze do twojego zamówienia:

Witam,

z powodu restrukturyzacji i rozbudowy firmy, realizacja Pańskiego zamówienia się opóźni - wysylka nastąpi w czwartek. W ramach rekompensaty dołączymy kilka upominków. Bardzo przepraszam za kłopoty, ale rozrost firmy wymusił na nas wprowadzenie usprawnień i zatrudnienie nowych pracowników. Wszystkie zamówienia realizowane od przyszłego tygodnia będą dostarczane kilkukrotnie szybciej, a kontakt z klientem wróci do bardzo dobrego poziomu.

POZDRAWIAM SERDECZNIE

Bacher Bartlomiej

www.snajperasg.pl

Został zmieniony stan Twojego zamówienia.

Nowy stan: W trakcie realizacji

Co Wy na to???

Ja zobacze i poczekam ( na szczescie wziolem za pobraniem )

Posted

W piatek wysłaliśmy do nich maila z prośba o wyjaśnienie sytuacji. Warto sprawdzić o czym się mówi zanim się wyda osteteczny sąd. W zależności od odpowiedzi i faktycznych kroków ze strony sklepu otrzyma on lub nie dopisek "NIE POLECAMY" w dziale sklepy na WMASG.pl.

Mam jednak nadzieję, że ten sklep nie powiększy istniejącego już grona takich sklepów w Polsce.

Posted

Mi sie kontakt ze sklepem urwal po wiadomosci, ze zamowiony (i oplacony z gory w dniu 30 sierpnia) towar zostal wyslany 9 wrzesnia... A mamy juz 20 wrzesnia. Poczta czasami potrafi byc opieszala, ale nie az tyle!

Od tego czasu oczywiscie ani widu paczki i zero odzewu na proby kontaktu ze sklepem. Wnioski nasuwaja sie same, niezaleznie co sklep odpisze (albo i nie odpisze) redakcji wmasg.

Posted

Hmm a ja dostalem cos takiego....

Snajper ASG - centrum militarystyki

------------------------------------------------------

Nr zamówienia: 323

Szczegółowa faktura: http://snajperasg.pl/account_history_info....hp?order_id=323

Data zamówienia: 15 wrzesień 2005

Komentarze do twojego zamówienia:

Witam,

paczka zostala ponownie wyslana w sobote, najpozniej poniedzialek (dzisiaj) - wtorek do Pana dotrze. Gdyby dotarły dwie paczki bardzo prosze o nie odbieranie jednej z nich, tak aby wróciła do nas jako zwrot.

W związku z problemami i komplikacjami jakie spowodowało to długie opóźnienie dołaczyliśmy do paczki kilka upominków.

POZDRAWIAM SERDECZNIE

Bacher Bartlomiej

www.snajperasg.pl

i co wy na to ....

Posted
fajnie bylo by panowie ze snajpera wytlumaczyli dlaczego telefony im nie dzialaja

Ja się wczoraj dodzwoniłem, ich aktualny numer to (13)4326490 , ale wiem też od pracownika, z którym rozmawiałem, że niedługo zmieni się na (13)4202602.

Swoją drogą dziwne, że ja nie dostałem podobnego e-maila, chociaż czekam już 26 dzień :? .

Posted

No alleluja...wkoncu dostalem swoja paczke .... przyszla jakies 30 minut temu :) malutki plusik dla snajpera...dlatego ze ponad miesiac czekalem na ta paczke ;/.....a upominki jakie dodali to ...zamiast 500 kulek hfc dali mi 3000 gold fire 0.20.... no cuz...to zawsze cos pozdrawiam

Posted
A dziwne prawisz treści istnie defetystyczne bo jak ja tam dzwonie na numer podany przez Ciebie odbiera kobitka i mówi że to nie jest sklep. Ktoś tu musi istnie kłamać.

No, widzisz, to już Twój problem. Ja też jak wczoraj dzwoniłem, myślałem, że podniesie sąsiadka i chciałem ją poprosić o numer do Snajpera, ale ku mojemu zdziwieniu połączyłem się właśnie ze SnajperemASG.

Dzwoniłeś dzisiaj, że mnie osądzasz, dzwoniłeś na oba podane przez mnie numery? Pamiętaj, że nie tylko Ciebie oszukano i że podałem je, żeby m.in. Tobie pomóc!

Pozdrawiam, Bob.

Posted
Ja się wczoraj dodzwoniłem, ich aktualny numer to (13)4326490 , ale wiem też od pracownika, z którym rozmawiałem, że niedługo zmieni się na (13)4202602.

aktualny - przym. Ia, ~niejszy 1. ‘dotyczący teraźniejszości, na czasie’ 2. ‘zachowujący ważność w danej chwili; ważny’ 3. ‘obecny, teraźniejszy’: Aktualny premier. Aktualne możliwości. Uwaga! Wyraz w tym znaczeniu dziś rozpowszechniony, lepiej jednak używać synonimów wymienionych w definicji.

długo - przysł., dłużej 1. ‘przez relatywnie długi czas’ 2. ‘przez stosunkowo dużą odległość;

wraz z wyrazem nie otrzymujemy wyraz do znaczeniu przeciwnym o ww.

Ale prosze zauważ iż wcześniej już pisałem że dzwoniłem na ten numer i odbierała kobieta stwierdzając że nie dodzwoniłem się do sklepu Snajperasg, a fakt że na podane numery komórkowe dzwonić nie ma sensu zna chyba każdy "poszkodowany" przez tą zbrodniczą instytucje. Gratuluje & winszuje tym którzy paczke już otrzymali i życze tego samego oczekującym nań.

Pozdrawiam.

PS. Ja tylko zwróciłem uwagę na fakt że coś jest nie tak.

Posted

Zamowiłem rugera mk1 carabine z dodatkami pod koniec sierpnia, czekałem jakis czas na dostawę towaru i ponoć w ostatnią środę (14.09 bodajże) został wysłany. Zapłaciłem przelewem.

Ale skoro do niektorych paczki dochodzą to jestem dobrej myśli. Przypomnę się jeszcze jutro na telefon domowy, bo na komorki smsy wysłalem i nie doszły (brak raportu). Więc na ktory numer mam zadzwonic?!:]

Posted

Dzisiaj rano pojawil sie listonosz i w koncu doczekalem sie przesylki z zamowionym towarem!

Nie moglem niestety odczytac daty wysylki na pieczeci, ale byl to priorytet i jest niemozliwe aby paczka wyslana ponoc 9 wrzesnia dotarla do mnie dopiero 21 wrzesnia... :? Wielokrotnie dostaje i wysylam sam priorytety, tak wiec wiem że sklep tu po prostu sciemnial z wysylka. Byc moze raban wszczety na forum zdopingowal sklep do wywiazania sie w koncu z zobowiazan?

Przyznaje ze dostalem nawet extrasy, ale szczerze mowiac to moim zdaniem i tak nie warto szarpac nerwow zamawianiem czegokolwiek w snajperasg. Jesli sklep nie usprawni swojego dzialania, to czarno widze jego przyszlosc...

Posted

Maly plus dal Snajpera. Napisali mi w poniedzialek ze wyslali paczke o 17 i ze karabinek bedzie na srode. OK, zobaczymy czy przywioza bo czytalem ze robia gosciu w lewo.Dzisiaj wracam ze szkoly a tu podjezdza samochod Pocztexu. Przywiezli mi karabinek wszystko ladnie pieknie, ale jeden minus - nie bylo dowodu zakupu w paczce. Wysłałem do nich meila zeby takowy wysłali wiec zobaczymy czy dbaja o klienta jak kiedys.

Posted

"Bob" przebacz i wróć..." odziwo dodzwoniłem się na ten ich stary numer i odebrał jakiś Gościu co nawet poprosił o telefon do mnie, co oznacza że może nawet dostane to co zamówiłem i za co zapłaciłem, no jestem godzien podziwu :x bo już zakładałem buty żeby opowiedzieć policji o tej firmie, rozumiem że można przenosić firme ale żeby zostawić taki BURDEL i nawet 1 emaila nie odesłać to poprostu przesada.

Posted

Wreszcie przesyłka nadeszła! Wszystko zgadza się z zamówieniem! ( + małe gratisy ) :) Myślę, że cała ta sytuacja z niedochodzeniem paczki jest tylko tymczasowa ( wystarczy się tylko upomnić ) :wink: . Dzwońcie ( najlepiej ) wieczorkiem pod nr podany jako fax! Mi się przynajmniej udało dodzwonić i zastać właściciela sklepu :roll: . Powiedział mi w poniedziałek, że wysyła następną ( 2 ) paczkę i że na dniach powinna ona dojść ( no i doszła ). Podał mi nowego maila: sklep@ultras.com.pl Tak więc nie ma co tracić nadziei :wink: ! Pozdrawiam!

P.S. Sorki za ewentualne błędy! Z polskiego zawsze byłem mizerny :wink:

Posted

bez sensu --- czytam posty w tym watku i wlos sie jerzy :) najlepsze jest popadanie ze skrajnosci w skrajnosc klientow :D od wscieklosci gdy towaru nie widu, ani slychu... do euforii jak w koncu otrzymaja :)

nic nie zmienia faktu, ze SnajperASG jest 1000 lat za obsluga MG, military.pl czy FA :) lepiej, aby z takim podejsciem odszedl w niebyt...

a tak wogole, to na stronie glownej wmasg.pl jest ich reklama...

Posted
a tak wogole, to na stronie glownej wmasg.pl jest ich reklama...
Nic na to nie poradzę. Jesteśmy związani z nimi umową. Jeśli sklep się nie wytłumaczy to od nowego miesiąca nie zostanie przedłużona umowa. Narazie widać, że starają się nadrobić straty.

Jeszcze raz powtarzam reklama jest reklamą i nie ma nic wspólnego z naszą opinią o sklepie/firmie. Chyba, że sklepu nie polecamy lub z innego powodu reklamę uważamy za niewskazaną to co innego.

Posted

No otrzymałem mojego rugera wczoraj po dokładnie 20 dniach. I co? I nie jestem zadowolony (no chyba dlatego, ze go wogóle dostałem). Żadnego dowodu zakupu. Żadnego wynagrodzenia czekania. Po za tym ruger wygladał na rozpakowanego i ma nieszczelny magazynek...