Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Ja kupilem w czwartek kulki i olejek :D Jeszcze w ten sam dzien przyslali mi meila i na stronce takze zostalem poinformowany, ze moj status sie zmienil i paczka juz jest w trakcie realizacji, na 2 dzien znowu zmienili status na wyslany (oczywiscie rowiez dostalem emila) a potem juz byla sobota i myslalem eeee napewno dopiero w pondz jak zawsze przyjdzie a tu zonk :D w sobote klupie facio i przynosi to co chcialem :)

Takze ja narazie sie nie rozczarowalem i moge dac + sik;) za szybka dostawe ( 3 dni niecale) i darmowa przesylke.

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja nie polecam tego sklepu zamówiłem 28 kwietnia kulki i gaz dostałem maila ze wyśla jutro no to super, ale 2 dni puźniej widze u nich w sklepie informacje ze dostawa bedzie 5 maja no im pisze maila z rózynymi pytaniami czy moja paczka juz została wysłana ale niestety bez odpowiedzi gdy juz miałęm zamawiac z innego sklepu dostałem maila ze wysłali dzisiaj no to ok i znowu po 3 dniach kolejny mail ze wysłali dzisiaj no to kur... coś mi tu nie gra dobra był piątek wiec postanowiłem juz poczekac 3 dni i zamówić gdzies indziej i dopiero wieczorem paczka przyszła 2 tygodnie czekałem na tą paczkę

szczerze nie polecam tego sklepu lepiej zamówić gdzieś indziej gdzie obsługa nie oszukuje tak

Posted

Ja kupuje w tym sklepie tylko kulki !! Raz zamówiłem Berette M92F (spring) czarną na samym początku mojej kariery i otzrymałem ale Berette M92f (spring) srebrną, która skrzypiała, był lekka i nie miała gwarancji :evil: :evil: :evil:

Posted

Kupiłem kulki 0.2 i 0.25, wszystko szybko i sprawnie. A jako 1000 klijent w tym roku dostałem Gratisy:

- Ładowarkę :roll:

- Świece dymną :|

- 900 kulek w granacie :twisted:

- Pastę maskującą 8)

A zamist tego, mogli rzucić jakąś krutką sprezyne za 60 zł :mrgreen:

Ale mimo to lepszy rydz jak nic:) Sklep POLECAM :)

Posted
Na wmasg.pl widać reklame 0,25 kulki goldfire 29zł , a gdy jestem na stronie sklepu, dział kulki to takich kulek nie ma ... Reklama kłamie  :|

Postaram sie to jak najszybciej wyjaśnić.

Posted

Zamówiłem z tego sklepu 3 paczki kulek 0.33 w srode zaznaczyłem w mailu ze bardzo mi sa potrzebne i jesli da rade zeby wysłali je tak abym dostał w piatek ..nie dostałem mam nadzieje ze przyjda dzis w sobote ...

Posted
a jak to jest z tą darmową przesyłką? Wpłacasz na ich konto kase a oni za darmo wyślą?

Trzeba za min. 30 zl kupic. Ja kupilem dwie paczki kulek 0,33 g i paczka przyszla bez zarzutow. Szkoda, ze mi nie odpisali potem na pytania o metalowego hop-upa i kilka innych ale pewnie niedlugo znowu zamowie kulki - ruger ma apetyt :)

Posted

Hmm.. ta reklama na WMASG tego sklepu jest przesadzona i przestarzała:

1-przesyłka wcale darmowa już nie jest (przynajmniej tak mają napisane w inf o wysyłce)

2-kulki 0.25g nie kosztują 28zl tylko 34zl

Posted

Co do tego sklepu...

Zamowiliśmy z kolegą 2 lunety Tasco 4x20 i paczke kulek, ale jak zobaczylem jaka ta luneta jest na prawde, to od razu odeslalem do sklepu z odpowiednim opisem, numerem konta na ktory chcialem zwrot pieniedzy, mailem i nr telefonu.

Po ok 3 tygodniach zdziwiony ze pieniedzy wciaz nie ma napisalem do sklepu, i dostalem odpowiedz ze nie dostane zwrotu pieniedzy dopuki nie przysle paragonu. Problem w tym ze w paczce z lunetami nie bylo paragonu :/ (swoja droga w kodeksie cywilnym chyba przepis pozwalajacy zwrocic towar zakupiony przez internet bez paragonu).

Sprzedawca zaproponował wysłanie w zamian innego produktu w tej samej cenie, a ze nie chcialem juz sie spierac to zgodzilem sie. Zapytałem sie ile musial bym doplacic do kulek EXCELA 1500szt. - były chyba o 2 zł drozsze.

Dostałem odpowiedz, że pakowane po 500 mogą pójsc jako list polecony a nie paczka i nie bede musial doplacac juz za przesylke.

I faktycznie, przyszly, tylko 2 a nie 3 paczki i to jeszcze nie na adres ktory podawalem 2 czy 3 razy, tylko na adres kolegi.

Podsumowujac, nie dosc, ze puki sam sie nie upomnialem o swoje to nie dostalem zadnej odpowiedzi, nie dostalem zwrotu pieniedzy, to jeszcze na koniec sprzedajacy nie do konca wywiazal sie ze zobowiazan. Nie mam juz sie zamiaru dochodzic o pare groszy, ale jesli nie jestescie pewni towaru ktory zamawiacie, to lepiej uważac, bo ze zwrotami moze byc problem.

Posted

Zamówilem w niedziele wieczorem w tym sklepie ak47 cyma..

na stronce wyczytałęm ze relizacja zamówienia trwa max 72 godziny w dni robocze. Pomyslalem że będe mial nowy sprzęcik na czwartkowe asg, ale w srode paczki nie dostalem mimo to ze minęły owe 72 godziny w dni robocze. Dzis jest piątek i nadal nie mam kalaszka. Mimo to ze w mailu zapewniano mnie ze dojdzie on do mnie w najblizszy dzien roboczy po bozym ciele. Dzis jest ten dzien(piątek) a ja nadal nie otrzymałem paczki.

Więc jesli zalezy Wam na szybkim otrzymaniu zamówionego towaru nie powinniscie kupowac w tym sklepie

Posted

ja mam identyko problem. JA zamówiłem se sigsauera z olejkiem silikonowym i kulkami. Czekam od poniedziałku a stan w realizacji sie nie zmienia. W końcu zrezygnuje i kupie używane mp5 sd3 z firmy UHC. NIE KUPUJCIE TUTAJ

Posted
Zamówilem w niedziele wieczorem w tym sklepie ak47 cyma..

na stronce wyczytałęm ze relizacja zamówienia trwa max 72 godziny w dni robocze. Pomyslalem że będe mial nowy sprzęcik na czwartkowe asg' date=' ale w srode paczki nie dostalem mimo to ze minęły owe 72 godziny w dni robocze. Dzis jest piątek i nadal nie mam kalaszka. Mimo to ze w mailu zapewniano mnie ze dojdzie on do mnie w najblizszy dzien roboczy po bozym ciele. Dzis jest ten dzien(piątek) a ja nadal nie otrzymałem paczki.

Więc jesli zalezy Wam na szybkim otrzymaniu zamówionego towaru nie powinniscie kupowac w tym sklepie[/quote']

Nie jesteś sam, ja zamówiłem w czwartek. Dostałem podobnego maila, dziś czekałem cały dzień na moje AK-47, ale niestety paczki nie dostałem. Potwierdzam, szybka realizacja zamówień nie jest mocna stroną tego sklepu.

Posted

Ja mam identyczną sytuację, z kumplami zamówiliśmy kulek za 160 zł a przedplata na konto poszla juz 2 tygodnie temu. Do dziś amunicji niema :evil: