Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już pół roku czekam na głupie kulki, NIEODPOWIADAJĄ NA MAILE :!: :!: :!: njie jestem pierwszy OSZUKANY przez tych cwaniaczków !@#$%^ PROPONUJE NIE ROBIĆ Z NIMI INTERESÓW,( przynajmniej przez jakiś czas. Może zaczną traktować nas poważnie , oszołomy zajeb...) ! :evil: @#$%^&*!@#$%

• 2 weeks later...
Posted

Zamówiłem u nich FAMASa F1 około 2 lutego tego roku napisali mi że nie mają tej wersji i zaproponowali wymiane na FAMASa SV z gratisami. Oczywiście na tąwymiane sie niezgodziłem bo myślałem żę za jakiś tydzień będzie już ta wersja (F1) i mi wyślą a status zamówienia już od lutego jest: Wysłano. Całe szczęście że wybrałem przesyłke za pobraniem chociaż o pieniążki sie nie martwie. Nie moge sie zabardzo z nimi skontaktować ,chciałem już na tą oferte ich sie zgodzićnapisałem im i dalej nic. Raczej przesyłki sie nie doczekam .W jakim innym sklepie można tanio dostać ten karabinek (o F1 mi chodzi) i żeby on doszedł do mnie napewno.

Posted

Witam,

pragne poinformowac wszystkich forumowiczow o istnieniu adresu email: reklamacje@snajperasg.pl jesli ktokolwiek nieczuje sie w pelni usatysfakcjonowany naszymi uslugami zapraszam do skorzystania z niego i postaramy sie wypracowac wspolnie rozwiazanie ktore zadowoli obie strony.

Rowniez dostepny jest adres email: zamowienia@snajperasg.pl , pod ktorym mozna na biezaco uzyskiwac informacje o stanie zamowienia.

Od momentu zmiany firmy bedacej wlascicielem sklepu, czas realizacji ulegl skroceniu a kontakt z klientem ulegl poprawie. W tej chwili odpowiadamy na wszystkie meile do 48h. W razie watpliwosci zapraszam do zadawania pytan pod adresem: snajperasg@snajperasg.pl .

Chcialbym sie rowniez ustosunkowac do wypowidzi Pana piotreks91, zamowienie przez niego zlozone zostalo na jego prosbe anulowane, przed realizacja.

POZDRAWIAM SERDECZNIE

Bacher Bartlomiej

snajperasg@snajperasg.pl

Posted

Witam!

Zamówiłem kulki Gold Fire 0.20 g 3000 szt, a zamiast tego dostałem kulki 0,25 g. Nie wiem czy przez pomyłkę czy też akurat nie mieli 0,20 g. W sumie stratny nie jestem bo 0,25 są droższe ale na tych kulkach giwera słabiej niesie...

Na przesyłkę czekałem kilka dni.

Pozdrawiam

Posted

We wtorek zlożyłem zamowienie z prośbą o dostarczenie jeśli się uda do piątku, dziś o 14 <czwartek> dostałem przesylkę.

Jak dla mnie znów duży + sklep od strony dostawy bardzo się poprawił.

Posted

Witam

ostatnio robiłem tam troszke zakupów i jestem zadowolony, ceny dobre a szybkość dostawy priorytetowa :)

pozdrawiam

Posted

Zamawialem ostatnio w tym sklepie troche sprzetu.

Musze powiedziec ze sprzedawca wyrobil sie w 2 dni i był bardzo miły. :)

Pakunek który dostałem był dobrze zapakowany. :)

Mogę powiedziec ze jest to jeden z lepszych sklepów w naszym, kraju. :]

Posted

Mogę powiedziec ze jest to jeden z lepszych sklepów w naszym, kraju. :]

2 dni to i tak długo sporo jesteś z Krosna :lol: Mogłeś przecież paczke odebrać osobiście :P

Posted

Mogę powiedziec ze jest to jeden z lepszych sklepów w naszym kraju. :]

[ Dodano: 07 Kwi 2006 15:19 ]

A czy ja napisałem że tego nie zrobiłem !!?? :lol:

Posted

Siemka maniacy!

Chcialem powiedziec ze jun nigdy w zyciu nei zrobie zakupow w tym *$#@&wym sklepie... :evil:

Zaczelo sie tak:

Ktoregos piekneg odnia zamowilem kulki Gold Fire 0,25g 3000szt. w cenie 28zl.

Kilka dni pozniej otrzymalem paczke i ze zdumieniem stwierdzilem ze sklep pomylil sie na moja niekorzysc... Dostalem kulki Gold Fire 0,20g kt. nie dosc ze byly tansze o 6zl ( majatek nie?! ) to byly kupione do aega ca! Wiec wiadomo ze snajperem t osie nie bylo na tych kulkach...

Napisalem reklamacje ale nie otrzymalem odpowiedzi... :|

Jakies 2 tygodnie pozniej zamowilem 3000szt. GF 0,25g x2 (2x 34 + 9,90)

Po kilku dniach dostalem paczke za kt. zaplacilem 43zl :?: 8O

Otwieram i wyjmuje ze strodka jedna butelke blasterow... 8O

Tym razem na moja reklamacje otrzymale modpowiezd zi po dluzszej wymianie ostrych zdan nic z tego nei wyniklo....

Moge odeslac towar... przysla mi nowy i takie tam... :x

Na tym sie skonczy moja przygoda z tym sklepem...

pozdrawiam

[ Dodano: Pią 14 Kwi, 2006 ]

Witam,

pragne poinformowac wszystkich forumowiczow o istnieniu adresu email: reklamacje@snajperasg.pl jesli ktokolwiek nieczuje sie w pelni usatysfakcjonowany naszymi uslugami zapraszam do skorzystania z niego i postaramy sie wypracowac wspolnie rozwiazanie ktore zadowoli obie strony.

Normalnie szaleje z radosci tak mnie uszczesliwili propozycja... :?

Posted

Zamówiłem

1xkulki Gold Fire 0,25 3000

1xkulki Gold Fire 0,20 3000

Wpłata na konto, więc przesyłka gratis(niby pocztą polską)

Dzisiaj rano do drzwi puka kurier z DHL.... no dobra, to nawet fajnie

Otwieram paczke a tam

1xkulki Blaster 0,25 3000

1xkulki Gold Fire 0,20 3000

W sumie to nawet dobry sklep, szybko wysłali i to kurierem, ale po co mi przysłali nie takie kulki ?

Gdyby to było allegro to wystawiłbym neutrala ...

Pozdrawiam

Posted

I znowu jestem w pełni zadowolony z obsługi. Zamówiłem 2x Goldfire 3000 sztuk 0,2 g w Wielki Piątek i już (pomimo świąt) we wtore miałem paczke. Dodatkowo dostałem gratis 500 sztuk kulek Excel 0,2 g :D- może to dlatego że poprosiłem w komentarzu o dopisanie mnie do programu Karty Stałego Klienta... :lol:

Posted

Niedługo zamierzam kupić w tym sklepie kulki GF i ładownicę.

Po przeczytaniu ostatnich postów, obawiam się, że zamiast upragnionych kulek GF i ładownicy, Pocztą Polaską, dostanę kulki blaster i magazynek do Beretty gaz Pocztą Lotniczą :?.

Qrde, poważnie zaczynam się poważnie zastanawiać nad zakopem u nich. Proszę, niech ktoś rozwieje moje wątpliwości.

Dodatkowo dostałem gratis 500 sztuk kulek Excel 0,2 g - może to dlatego że poprosiłem w komentarzu o dopisanie mnie do programu Karty Stałego Klienta...

Eee. to ja w takim razie też się zapiszę :mrgreen:.

Posted

ja także chciałbym się podzielić moim doświadczeniem z owym sklepem

Na początku marca kupiłem tam springa ca m15a4. Po włacie na konto, replika doszła w 2-3 dni do mnie. Niestety, po pewnym czasie ułamała się rączka alternatywnego przeładowania, ale z tym się liczyłem kupując ową "broń". Kolejna awaria nastąpiła na początku kwietnia - "poszedł" plastikowy element dopychający kulkę, przez co replika stała się praktycznie bezużyteczna. W tym momęcie myślałem że to koniec, replika uszkodzona, a na forum dużo osób pisze iż o kontakt ze sklepem jest prawie nie możliwy. Jednak spróbowałem, pisząc pod adres reklamacje@snajperasg.pl. Opisałem usterke i bardzo szybko otrzymałem odpowiedź by wysłać im replikę na oględziny. Tak też zrobiłem. Po około 3 dniach dostałem mejla iż replika zostanie naprawiona i odesłana do mnie, co nie urywam ucieszyło mnie ( warto też tu zaznaczyć iż cały czas miałem bardzo dobry kontakt z sklepem, odpowiedzi na moje mejle przychodziły bardzo szybko ). Po kolejnych 3 dnich, przyszła paczka, lecz jak się okazało, replika nie została naprawiona! Ku mojemu zdziwieniu, otrzymałem nową! A więc jak widać, wystaczy napisać pod odpowiedni adres, być uprzejmym, a tym samym i oni się odpłacą.

Z mojej strony duży plus dla tego sklepu!

• 2 weeks later...
Posted

Ostatnio kupiłem kulki gold fire 0,2g. Otwierając paczkę bardzo się rozczarowałem. Stwierdziłem, że nie ma w niej żadnych gratisów, choć napisałem im w mailu, że ich bardzo lubię :(

:wink:

Mimo wszystko ogromny plus za bezpłatną przesyłkę :F