voodo Posted November 5, 2010 Report Posted November 5, 2010 (edited) Siemanko wszystkim mam problem poniewaz gdy chce strzelac raczka mi brzeczy i domyslam ze jest to spowodowane tym ze trzeba wyregulowac silnik ale niebardzo wiem jak to zrobic jak by mogl ktos to wytlumaczyc byl bym wdzieczny ;P Lub jesli ma ktos jakis inny pomysl dlaczego raczka mi brzeczy gdy probuje strzelac ajak wyjme baterie to jest ciepa mozliwe ze to zwarcie ale niewiem ;/ Pomoc plax xd Edited November 5, 2010 by voodo Quote
MikolajS Posted November 5, 2010 Report Posted November 5, 2010 Pewnie jakaś mucha tam siedzi:) a tak na serio najlepiej zanieść giwerę do najbliższego sklepu z replikami, tam na pewno coś poradzą, baterie często po długotrwałym strzelaniu robią się ciepłe, mi nawet raz w MP5 kiedyś stopiła się izolacja:), na moje ślepe oko prawdopodobnie trzeba odkręcić rączkę i dokręcić od spodu imbusem i zobaczyć wtedy, chociaż moimi radami najlepiej sie nie sugerować:) Quote
Recommended Posts