Karol_K Posted November 5, 2010 Report Posted November 5, 2010 Ktoś wie czy będzie w Polsce i kiedy ? Pozdrawiam Quote
pidzejfat Posted November 5, 2010 Report Posted November 5, 2010 Ktoś wie czy będzie w Polsce i kiedy ? Pozdrawiam Przecież to chiniol (A&K) sprzedawany (rebrandowany) przez ASGDK. Quote
Karol_K Posted November 6, 2010 Author Report Posted November 6, 2010 Tak myślałem właśnie - ciekawe czy tylko na pudełku nalepiają jakaś nalepkę czy jest jakaś modyfikacja ... Tak myślałem właśnie - ciekawe czy tylko na pudełku nalepiają jakaś nalepkę czy jest jakaś modyfikacja ... Quote
pidzejfat Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 Tak myślałem właśnie - ciekawe czy tylko na pudełku nalepiają jakaś nalepkę czy jest jakaś modyfikacja ... Inny "ładniejszy" karton i tyle, to ta sama replika. Nikt nie bawi się w ulepszanie przy tej klasy replice, cena na pewno będzie wyższa niż sprzedawany jako A&K itp... Quote
militaria.pl Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 Ma dotrzeć do nas w grudniu...jeszcze nie wiemy kiedy dokładnie. Jak tylko się pojawi i weźmiemy go w ręce z pewnością napiszemy czy się czymś różni od A&K. :) Pozdrawiamy militaria.pl Quote
Recommended Posts