Strzelec903 Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 (edited) Witam. Jak w temacie potrzebuje pomocy przy rozebraniu mojej sniperki mp001(bardziej przy ponownym zlozeniu :]) Rownierz chcialbym zapytac sie kogos doswiadczonego o wymiane gumki hop up oraz sprezyny w tej replice. Nie jest to moja najlepsza replika, ale obiecalem bratu ze ja naprawie i mu dam, wiec chcialbym uniknac postow takich jak(zainwestuj w nowa replike :d) Dziekuje za wszelkie odpowiedzi. (Przepraszam za brak polskich liter i ewentualne bledy ortograficzne). Edited November 4, 2010 by Strzelec903 Quote
Janek Posted November 6, 2010 Report Posted November 6, 2010 Rownierz chcialbym zapytac sie kogos doswiadczonego o wymiane gumki hop up oraz sprezyny w tej replice. Nawet jak rozłożysz "komorę HU" to i tak nie wstawisz tam żadnej nowej gumki, gdyż nie ma - nie produkują. Sprężynę to sobie możesz wyjąć i rozciągnąć... albo zainwestować +/- 500zł w kupno tłoka, prowadnicy i sprężyny max m140... Co do złożenia, to co masz na myśli ? Body, spust, cylinder ? Quote
Gasparzinho Posted November 6, 2010 Report Posted November 6, 2010 O ile mnie pamięć nie myli, to gumka hop-up była kompatybilna z taką, jaką mamy w hi-capie np taką http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_161_308&products_id=5510&name=King_Arms_-_Gumka_HopUp_-_VSR,_Marui_G17,_HiCapa,_1911,_P226 Z resztą jak mi się zachce, to sprawdzę jeszcze dokładnie, bo mam obie repliki u siebie. Quote
Strzelec903 Posted November 8, 2010 Author Report Posted November 8, 2010 Dzieki za jaka kolwiek odpowiedz. Mowiac zlozenie chodzilo mi o ponowne zlozenie repliki(po rozebraniu) Quote
Recommended Posts