Rumol Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 Witam wszytskich. Jestem poczatkujacym milosnikiem ASG :> kupilem sobie wczoraj druletnią full metalic mp4. Moj kolega bawil sie nia z tydzien, byl na jednej średniej co do wielkosci strzelance i tak u niego leżała. Mam odrazu pytania : 1. Co zrobic zeby nie popsuc takiej broni ? Wszystko wygląda na to ze działa gładko i sprawnie ale wole sie popytac. Naoliwić ją ? Nasmarowac ? Czy cos innego? 2. Jak to jest z akumulatorkiem teraz ? Np, laduje go 5-6 hr, postrzelam troche i replika dalej smiga. Co robic z baterią ? Odłączyć ją poprostu, nie odlaczac ? z gory dziekuje za odpowiedzi. Quote
Rumol Posted November 4, 2010 Author Report Posted November 4, 2010 a i jeszcze jedno, firma Golden Eagle na pierwsza replike moze byc? Quote
benizo Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 Golden Eagle ? :icon_confused: :icon_confused: :icon_confused: Parę lat w ASG siedzę ale o tej firmie nie słyszałem za wiele, a to co słyszałem to :bialaflaga: Ale dla pewności wpisałem " Golden Eagle asg " wynalazło mi stronę, dobra nie ważne, Golden Eagle to :hahaha: Wniosek ? :google: NIE BOLI !! Quote
grzechotnik Posted November 5, 2010 Report Posted November 5, 2010 No chyba Ty... :angry: Golden Eagle to Jing Gong! Pozdrawiam. Quote
AnR Posted November 5, 2010 Report Posted November 5, 2010 Nie pamiętam dobrze, ale algo emki z GFC albo ze zbrojowni miały grawerowane logo Golden Eagle na body. Quote
WojaKwz Posted November 5, 2010 Report Posted November 5, 2010 Dobrze pamiętasz :) Moja emeczka ma takie logo z lewej strony body. Quote
Rumol Posted November 5, 2010 Author Report Posted November 5, 2010 dobrze dobrze :D a co z bateria i smarowaniem ? Quote
Recommended Posts