sQubanY Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 Witam. Nie wiedziałem gdzie napisać to napisałem tutaj. Poszukuję kamizelkę DLV lecz nie wiem gdzie takową zakupić. Przeszukałem "wszystkie" sklepy i nie mogę jej znaleźć. Może ma ktoś taka na stanie lub zna sklep gdzie taka kamizelka będzie. Pozdrawiam;) Quote
wally Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 Po pierwsze nie ma kamizelki DLV, jest DMV. Po drugie, nigdzie jej nie kupisz w sklepie, bo sprzęt wojskowy nie jest w nich sprzedawany. Po trzecie, jeśli nie szukałeś jej w jedynym miejscu do tego przeznaczonym czyli Allegro to Twoje gooogle-fu jest bardzo niskie. Quote
sQubanY Posted November 4, 2010 Author Report Posted November 4, 2010 (edited) Po pierwsze nie ma kamizelki DLV, jest DMV. Po drugie, nigdzie jej nie kupisz w sklepie, bo sprzęt wojskowy nie jest w nich sprzedawany. Po trzecie, jeśli nie szukałeś jej w jedynym miejscu do tego przeznaczonym czyli Allegro to Twoje gooogle-fu jest bardzo niskie. Jak to niema?! Większość drużyny nosi kamizelki DLV. Jest to kamizelka szturmowa. Nie rozumiem. Szukałem, na allegro są OLV jak już to w zakończonych może będą DLV. Edited November 4, 2010 by sQubanY Quote
Viamortis Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 A może chodziło o KLV? Albo może o jakąś hybrydę? :cool: Quote
sQubanY Posted November 4, 2010 Author Report Posted November 4, 2010 A może chodziło o KLV? Albo może o jakąś hybrydę? :cool: Nie nie . Jestem pewien na 100% że chodzi o DLV. Quote
Viamortis Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 A OLV? Nie ma czegoś takiego jak DLV... Quote
sQubanY Posted November 4, 2010 Author Report Posted November 4, 2010 (edited) Dobra już wszystko wiem dziękuję wam ;) Edited November 4, 2010 by sQubanY Quote
wally Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 Kamizelka OLV to nie wartownicza tylko ogólnowojskowa. DMV to kamizelka dla jednostek szturmowych i powietrznodesantowych. DLV nie istnieje - kiedyś była kamizelka HLV. Quote
sQubanY Posted November 4, 2010 Author Report Posted November 4, 2010 Dzięki. Wyprowadziłeś mnie z błędu. Quote
Recommended Posts