Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam, jeszcze raz ja.

Przejrzałem forum, przemyślałem zakup i zdecydowałem się na zakup m4 ostatecznie. Chcę tylko się dowiedzieć jaka firma ma dobre, wytrzymałe, z dobrymi osiągami emki. Mój budżet wynosi ok. 1700 zł, tak więc karabinek w cenie ~1000, ~1300 zł max, reszta na jakieś pierdoły. Wypatrzyłem na razie takie coś:http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_45&products_id=1247&name=G&G_-_GR16_Carbine. Dobry wybór, czy możecie polecić lepszą emkę za podobną cenę?

Pozdrawiam.

Posted

I widzisz.

Niema jednoznacznej odpowiedzi.

Wyboru musisz dokonać sam.

Ze swojej strony polecę Guaya . Sam niemam ale już się ną bawiłem. Tuningować tak samo łatwo jak inne ale jest ładnie wykonana.

Posted

Sam mam tą G&G, i jest niezła. A zewnątrz to normalnie miodzio. Realistycznie wygląda, ładnie wygląda, a z ACOG'iem to już w ogóle wymiata. Teraz jeszcze granatnik... :wub:

Posted

Sam mam tą G&G, i jest niezła. A zewnątrz to normalnie miodzio. Realistycznie wygląda, ładnie wygląda, a z ACOG'iem to już w ogóle wymiata. Teraz jeszcze granatnik... :wub:

A jak ją kupowałeś, to wymieniałeś też coś czy bez tuningu? Jeśli coś robiłeś, to co opłaca się wymienić?

Posted

OT: Takie WTF, że jest to na tyle wypasiona replika że mając pieniądze kupiłbym, nawet szukając m4. W swojej odpowiedzi podałem również, że m4 ISC są bardzo dobre i właśnie m4 ics polecam użytkownikowi thefanta.

Posted (edited)

OT: Takie WTF, że jest to na tyle wypasiona replika że mając pieniądze kupiłbym, nawet szukając m4. W swojej odpowiedzi podałem również, że m4 ISC są bardzo dobre i właśnie m4 ics polecam użytkownikowi thefanta.

Jak chcesz miec najprostrzy tuning i najmniejskomplikowany, to tylko ICS ze wzg na dwudzelny GB

Wyciagasz czop --> "lamiesz "replike w pol --> wyciagasz gorna czesc GB ( masz przy tym dostep do HU ) ---> rozkrecasz gorna czesc GB (6-8 srobek ) ---> poddajesz tuningowi ---> skladasz wszystko do kupy---> wkladasz z powrotem.

Edited by johny13
Posted
Wyciagasz czop

:hahaha: Nobla mu za to :hahaha:

G&G zewnątrz to normalnie miodzio

Popieram! W 100%. Nie wiem jak inne, bo nie widziałem, ale tą G&G ma mój sąsiad. Kiedyś mnie do siebie zaprosił i jak dał mi ją w łapy to szczęka mi opadła. Ciężka, masywna, na prawdę takiej jeszcze nie trzymałem. Żadnych luzów, wszystko ładnie siedzi i przyjemny ABS w dotyku :)