Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Strzelanie tarczowe - rzadziej wypady w las.

Recommended Posts

Posted

Witam.

Poszukuję dobrej snajperki ( przeszukałem forum, jednak chciałbym się jeszcze dowiedzieć pewnych rzeczy ) głównie do strzelania tarczowego, lecz co jakiś czas będą odbywały się wypady w las ( głównie strzelanka będzie z udziałem snajperek ). Chciałem się dowiedzieć jaką dobrą snajperkę możecie polecić. Zależy mi na dobrych osiągach jak i dobrym wykonaniu. Znalazłem jak na razie http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_147&products_id=5694&name=Spec_Tech_-_M24_SOCOM_Deluxe_Sniper_Set_-_620_FPS

Jeśli ktoś mógłby mi powiedzieć co o tym sądzi? Wydaje się być solidna i osiągi też nie są najgorsze ( w sumie największa ilość fps jakie widziałem - ale żeby nie było że chodzi o fps.) Tak więc co o niej sądzicie?

Posted

Ciekawe za ile założonych tematów Fanta zechce kupić miniguna. Do strzelania do tarczy kup sobie wiatrówkę. Bo to i taniej i celniej i na większe odległości. Z tuningowanego L96 to sobie możesz najwyżej do puszek postrzelać, szczególnie że sam zestaw spustowy wzmocniony kosztuje tyle co replika (albo i drożej bo po włożeniu 8 stów w łoriora przeszła mi ochota na jakiekolwiek zabiegi tjuningowe przy nim)

Jeżeli chcesz sobie złożyć w miarę tanią repliczkę do okazyjnego popukania w lesie i do puszek właśnie zainwestuj raczej nie w kopie L96 czy VSRki a w m14 (najlepiej cymowską)

Na temat zabaw z m14 poszukaj w replikach elektrycznych II klasy , w dziale snajperskim oraz tuningowym (a jest tego masa).

I jeszcze mam taką prośbę, przed założeniem kolejnego ciekawego tematu zechciej zadać sobie trochę trudu i poszukaj. Narzędzie do wyszukiwania znajdziesz w zielonym pasku nad zasadami tego działu jako pierwsze z lewej.