Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam

Mam problem z wyborem pierwszej repliki, do dyspozycji mam ok. 1400zł.Co sądzicie o G&G M4 A1, brat ma taka od 3 miesięcy i ma się dobrze.

Pozdrawiam

Marcin.

Posted (edited)

Witam, na początek szukam pomocy w wyborze pierwszej broni: kolega proponuje mi odkupić od niego AK 47 CM 0.36 + kolimator Walther ps 44, jeszcze chyba ma wymieniony chwyt na jakiś mocniejszy. Więcej informacji nie posiadam, czy ktoś podpowie czy ma to sens? pzdr :cool:

Dodam jeszcze, iż broń nie używana na ani jednej strzelance. W grę wchodziły tylko butelki kilka razy:)

Edited by olek1987
Posted

Koledzy podpowiedzcie jeszcze, rozmawiałem z kumplem: batka seryjna jest słaba i do wymiany( nie wiem, czy źle sformatowana, nie mam pojęcia) czyli dochodzi koszt baterii no i bateria w kolimatorze również do wymiany, ale to chyba groszowe sprawy...Moje pytanie brzmi: czy nadal się opłaca? czy lepiej zastanowić się nad czymś nowym...lub przez zimę podciągnąć fundusze i kupić coś jeszcze lepszego...:)

z góry dzięki za pomoc :cool: