Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Wedlug mnie to pierwsza bedzie miała te same osiągi ale ma lepsze wyposarzenie kolimator itd , a 2 emka ma pełną szyne ris i bedziesz musiał sobie dokupić kolimator bądź lunete jak chcesz a w pierwszej masz gotowca , polecam pierwszą :)

Posted

Do tuningów w tych ramach cenowych radzono mi brać tylko i wyłącznie ICS owe emki , bowiem jego GB jest wytrzymały na tyle że wyśmiga nawet na M140 , a silnik nie ma prawa pierdnąć przy naciąganiu takiej sprężyny :)

Posted

Powiedział co wiedział ... (przeczytał)

JA (tylko i wyłącznie ja, moim skromnym zdaniem itd.) bym brał tą drugą.

Jakoś typ akumulatora w pierwszej mnie zastanawia...

Posted (edited)

Wiem, czytałem. Jednak chyba sklepy, które mają dobrą opinie, sprowadzą towar w ciągu 2 miesięcy ? ;]

Karabinek będę kupował w grudniu, więc mam nadzieję, że do tego czasu dostawa już będzie.

A tak poza tym, to pomóżcie jakoś. Naprawdę nie wiem, który wybrać. Mam straszny dylemat. Który byście brali i dlaczego?

Edited by theFanta
Posted

Chodzi o to, że obie mi się podobają.

Jednak, wydaje mi się, że Magpul / Vltor CUSTOM M4 G&P bardziej mi wpada w oko i jest jakaś "zgrabniejsza" ;] Powiedzcie mi tylko taką rzecz. Oczywiste jest, że dokupię kolimator albo lunetę, a czy jeśli zamontuję w emce tłumik, nie będzie to jakoś kosmicznie wyglądało? ( miałem na myśli ten tłumik: http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=641 ) ?