Phopos Posted October 17, 2010 Report Posted October 17, 2010 Witam! Mam drobny problem z moim M4 D|BOYS. W trybie auto co 3-10 strzałów zdarzają sie podwójne. Najpierw słychać przygłuszony strzał ale nie leci kulka a następny jest podwójny. Myślę że to wina gumki hop up. Choć gdy problemy się zaczęły karabinek miał przebieg zaledwie 2500 BBs. dodatkowo zauważyłem że rozrzut jest ogromny: na 35m skupienie jakieś 30cm!!!! Może wiecie co może być tego powodem? Planuje zakupić lepszą gumkę hop-up i lufę precyzyjną ale nie wiem czy to coś da. Z góry dzięki za odpowiedź Quote
grzechotnik Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 Złóż jeszcze raz zespół komory hop-up. Pewnie gumka się podwinęła i takie są efekty. Pozdrawiam. Quote
Phopos Posted October 18, 2010 Author Report Posted October 18, 2010 Niestety to nie to.. rozkręciłem go i wszystko było w porządku, ale problem pozostał. Quote
Guest konrad2271 Posted October 26, 2010 Report Posted October 26, 2010 Próbowałeś na innych kulkach? Moje pj4a1 nie trawi np guarderów i gunfire'rów. A P&J, G&P i madbule latają jak należy. Quote
Recommended Posts