Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam.

Moja cymka ma już 2.5 roku i nieobliczalny przebieg. Chciałbym się poradzić co należało by po takim przebiegu wymienić, żeby poprawić jej spadające osiągi.

Już wymienione części:

preclufa Systemy 6,03

łożyskowana prowadnica sprężyny

wyciszone głowice tłoka oraz cylindra

komora King Arms

Gumka HU Guarder - czarna

znane mi parametry pozostałych cześć :

sprężyna m90

Dodam, że już mam gotowy do lutowania mosfet i spust elektroniczny.

PS.oczywiście użyłem opcji szukaj i co znalazłem to czytałem, tylko że uważam, że mój przypadek jest dość indywidualny ze względu na rozmaitość "tuningu"

Posted (edited)

Lufa Systemy to 6,04mm :wink:. Wymieniłbym łożyska na kulkowe, sprężynę na SP110 Guardera, nowe okablowanie. Sprawdź stan tłoka i zębatek. Jeśli trzyma to nie ma co zmieniać reszty. Nowe smarowanko i tyle.

PS: Dział: Upgrade i tuning,

Subfora:

1. AEG/EAG I i II klasa, gazowe, sprężynowe

Pozdrawiam.

Edited by grzechotnik
Posted

, sprężynę na SP110 Guardera,

Subfora:

1. AEG/EAG I i II klasa, gazowe, sprężynowe

Pozdrawiam.

Zresztą mam taki sam model Giwery,pzrebieg ok 30 tyś+ gumka systemy i Preclufa madbulla 6.03 509 mm i wali miodnie,sory za offtop.

Posted

Chciałbym zorientować się jaki by był koszt naprawy AK74 cm031 :

-selektor ognia

-zamontowanie tej części ruchomej, która umożliwia wpięcie magazynka, chodzi o to że ten bolec-pin wypadł i częśc metalowa wraz tą sprężynką się rozpadła(ale posiadam je lecz nie potrafię skręcić)

-gniazdo magazynka, miejsce w które wpina się górną część magazynka, tzn nie da się go wpiąć. Na początku magazynek wchodził ale nie dopinał się do końca, w trakcie strzelania, żeby podawał kulku musiałem go dociaskać. Po jakims czasie nie dało się już wcale do podpiąć.

Czy ktoś wie jaki byłby koszt samych części bez robocizny?

• 1 month later...
Posted

co do up

Możliwe, że magazynek nie wchodzi bo śruby pod magazynkiem nie są dokręcone do końca, miałem to samo, nie dało się wpiąć do końca i nie podawał kulek, dokręciłem śrubki i wszystko ok. Co do reszty to nie wiem

Może oddaj replikę do serwisu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...