Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Zamówienie kolejne, jeśli zamówienie przekroczy (a musi przekroczyć, żeby opłacało się zamówić) 1000$ to dostaniemy takie zniżki:

-20% FLYYE

-15% others

-5% magpul

+5% dla mnie za latanie tu i ówdzie i za jeżdżenie po UC żebysmy szybciej mieli paczuchę :)

Przelew na 2 części dzielony (30/70), zamawiam dopiero jak będę miał kasę na koncie, a nie jak ostatnio musiałem w Siusiaczek czekać pysie rysie kolorowe.

Całkowity koszt przelewu to około 50 zł dzielony na osoby wg % udziału w zamówieniu.

Koszty wysyłki oscylują przy dużym zamówieniu w okolicy 7-8$ za kg.

Przed wpłatą sprawdzam dostępność.

zgłoszenia w tym temacie razem z linkami :)

Cło i podatek - ok. 10-15% WARTOŚCI CAŁEGO ZAMÓWIENIA, ŁĄCZNIE Z KWOTĄ WYSYŁKI.

Edited by Kosmo
Posted (edited)

Mamy już 1/4 zamówienia.

Dla leniuszków:

http://157.158.57.7/~kosmo/flyye2.htm

http://157.158.57.7/~kosmo/flyye.htm

Można sobie posprawdzać co jakie itemki ważą, to z poprzedniego zamówienia.

Pouche od 0.1 do 0.5 kg, plecaki małe czy hydration packi około 1 kg, pistolety od 1.2 do 1.5 kg, kamizelki od 1 do 2 kg, z zestawem pouchy około 4.5 kg (CIRASY).

Inne akcesoria raczej nie ważą 1 kg, chyba że coś dużego. Sklep nie zawyża wag, generalnie jest bardzo jasny jeśli chodzi o zasady.

Wzór na obliczenie kosztu przedmiotu:

Cena przedmiotu - zniżka + (WAGA*8)=CENA PRZEDMIOTU Z WYSYŁKĄ W USD = A

Przypuścmy że wyszło Ci zamówienie na 300$

Wtedy za przelew zapłacisz (przy zamówieniu na 1000$) około 15 zł

Kurs $ bierzemy z MBanku, w chwili obecnej poniżej 3 zł, około 2.90

Podatek i cło to około 15% płatne po wysłaniu itemków do Polski. Czyli w tym wypadku będzie to A * 0.15 = 45$ = 130,5 zł

Czyli cały przedmiot wyjdzie Cię A + koszty przelewu + clo i podatek = 1012,5 zł

Mi płacicie za towar w 2 przelewach:

1. Przedmioty + wysyłka

2. Cło i podatek + koszty wysyłki w Polsce (można zamówić swojego kuriera, można odebrać osobiście w Rybniku, Katowicach i Gliwicach).

Edited by Kosmo
Posted (edited)

Flyye products -- 10%

others--15%

TMC--20%

magpul--5%

airsoft--5%

Dokładnie tak plasują się zniżki w tym sklepie, myślałem że dostaniemy jak zwykle dużo na Flaja, jednak tym razem sklep wyprzedaje produkty TMC.

Edited by Kosmo
Posted

Tak, po cenach przedobniżkowych.

Lista jest już zamknięta, przeszliśmy 1000$. Kolejne zamówienie zrobię jak mi się zachce :)

Na bieżąco będę informował osoby zainteresowane.

• 1 month later...
  • Create New...